Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Σύγχρονη αντιμετώπιση του χρόνιου στεφανιαίου συνδρόμου» Η Medochemie πραγματοποίησε ιατρική διάλεξη στο Ολυμπιακό Μέγαρο

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού της προγράμματος η φαρμακευτική βιομηχανία «Medochemie», παρουσίασε στις 29 Φεβρουαρίου στην αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο επιστημονική διάλεξη με θέμα «Σύγχρονη αντιμετώπιση του χρόνιου στεφανιαίου συνδρόμου».

Την διάλεξη παρουσίασε ο καθηγητής καρδιολογίας Γεώργιος Αθανασόπουλος, στο ακροατήριο που αποτελείτο κύρια από ιατρούς καρδιολόγους. Παρών επίσης και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου Δρ Πέτρος Αγαθαγγέλου.

Η εκδήλωση στέφθηκε από επιτυχία αφού κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων ήταν πολύ υψηλού επιστημονικού επιπέδου και ο μεταδοτικός τρόπος του καθηγητή βοήθησε στην διάχυση και εμπέδωση της νέας επιστημονικής γνώσης .

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie κ. Νίκος Χρηστίδης ευχαρίστησε όλους τους παρεβρισκόμενους για την παρουσία τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε προς την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για την ζεστή φιλοξενία και το ενδιαφέρον για την επιτυχία αυτής της σημαντικής εκδήλωσης.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γεώργιος Χρυσοστόμου ευχαριστεί τον Silver Partner «Medochemie» για την ωφέλιμη συνεργασία και σημειώνει ότι μαζί βαδίζουν προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες : «Ετοιμαζόμαστε για να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της τετραετίας «Παρίσι 2024». Έχουμε την ευθύνη της συγκρότησης της αποστολής και αναμένουμε στους επόμενους μήνες να αυξηθούν οι αθλητές που θα εξασφαλίσουν την Ολυμπιακή πρόκριση. Μαζί με τις Ομοσπονδίες το Υπουργείο Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας και τους περήφανους χορηγούς-συνεργάτες μας, θα πράξουμε ότι είναι δυνατόν για την επιτυχία της αποστολής αυτής. Η στήριξη από τους συνεργάτες μας είναι καθοριστική για την υλοποίηση του ρόλου και της αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής».

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
21 Μαρτίου 2024

 

 

Search