Υποδοχή από την παροικία στο αεροδρόμιο του Μπρίσμπεϊν, ξεκίνησαν ήδη προπονήσεις οι αθλητές

Εκτύπωση

Γύρω στις 04:00 το πρωί της Πέμπτης (29/03) ώρα Κουίνσλαντ (στις 21:00 της Τετάρτης ώρα Κύπρου) μπήκαν στο Κοινοπολιτειακό Χωριό οι περίπου 50 αθλητές και προπονητές του 1ου γκρουπ της κυπριακής αποστολής, μετά από ταξίδι 22 ωρών Λάρνακα-Μπρίσμπεϊν, με αλλαγή αεροπλάνου στο Ντουμπάι και στάση στη Σιγκαπούρη.

Κατά την άφιξη του μεγάλου γκρουπ της Κύπρου, που θα λάβουν μέρος στους 21ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στο Gold Coast της Αυστραλίας (4-15 Απριλίου), περίπου 25 Κύπριοι της παροικίας, τους υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο του Μπρίσμπεϊν, παρά το προχωρημένο της ώρας (ΦΩΤΟ). Οι Κύπριοι της Αυστραλίας υποδέχτηκαν με σημαίες και χειροκροτήματα τους αθλητές μας, συγκινώντας τους αθλητές και δίνοντας τους ώθηση ενόψει των Αγώνων και μετά από ένα κουραστικό ταξίδι.

Αρκετά μέλη της κυπριακής αποστολής ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στα social media βίντεο και φωτογραφίες από την υποδοχή, ευχαριστώντας τους Κύπριους για την υποδοχή.

Μετά από ξεκούραση μερικών ωρών στο Χωριό, όπου οι συνθήκες που συνάντησε η Κυπριακή αποστολή είναι εξαιρετικές, οι αθλητές ξεκίνησαν ήδη δουλειά, με αρκετούς απ΄ αυτούς να κάνουν τις πρώτες τους επισκέψεις το πρωί της Πέμπτης (29/03) στα γήπεδα των αθλημάτων τους για την πρώτη προπόνηση και γνωριμία με το χώρο.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου θα αναχωρήσει από τη Λάρνακα το 2ο γκρουπ με τους αθλητές της ποδηλασίας, της ρυθμικής γυμναστικής και της πάλης.

Η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 4 Απριλίου 2018, ενώ την επομένη -Πέμπτη 5 του μήνα- θα ριχτούν στη «μάχη» οι πρώτοι Κύπριοι αθλητές, σε ενόργανη γυμναστική (Μάριος Γεωργίου, Ηλίας Γεωργίου, Μιχάλης Κρασιάς, Νεόφυτος Κυριάκου) και κολύμβηση (Κωνσταντίνος Χατζηττοουλής).

Κυπριακή Επιτροπή Κοινοπολιτειακών Αγώνων
29 Μαρτίου 2018