Previous Next

Μινσκ 2019: Εκτός μεταλλίων στο μικτό διπλό έμεινε το σκητ

Εκτύπωση

Την Παρασκευή στο μικτό διπλό, ένα δίσκο μακριά από τη διεκδίκηση του μεταλλίου έμειναν Αχιλλέως και Ανδρέου, δύο δίσκους πίσω οι Ελευθερίου και Βασιλείου.

Μινσκ / Ηρόδοτος Μιλτιάδους
Γραφείο Τύπου Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής

Χωρίς μετάλλιο έμεινε το κυπριακό σκητ στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Λευκορωσίας. Μετά την ολοκλήρωση του μικτού διπλού, που διεξήχθη την Παρασκευή 28 Ιουνίου στο Σπόρτινγκ Κλαμπ του Μινσκ υπό έντονο κρύο, το δίδυμο Γιώργου Αχιλλέως και Παναγιώτα Ανδρέου έμεινε εκτός διεκδίκησης του μεταλλίου για ένα δίσκο, ενώ δύο δίσκους πίσω από την 4άδα έμεινε το δίδυμο Νικόλα Βασιλείου και Άντρη Ελευθερίου…

Έτσι, με την ολοκλήρωση του τριημέρου του σκητ, ο απολογισμός είναι ένας τελικός στο μονό γυναικών και 5η θέση με την Παναγιώτα Ανδρέου, δύο 7ες θέσεις με Άντρη Ελευθερίου και Νικόλα Βασιλείου στο ατομικό και 15ος ο Γιώργος Αχιλλέως. Ακολούθως, στο μικτό διπλό, την Παρασκευή (28/06), το δίδυμο Αχιλλέως-Ανδρέου με απολογισμό 138/150 τερμάτισε στην 6η θέση και το δίδυμο Ελευθερίου-Βασιλείου με απολογισμό 137/150 στην 7η θέση. Με 139/150 μπήκε τετράδα το τσέχικο δίδυμο Σούμοβα-Τόμετσεκ, ενώ πιο πάνω τερμάτισαν στον προκριματικό οι Βρετανοί Χλεβέχλιν και Χιλ (143/150), και οι Ιταλοί Μπακόσι-Φιλιπέλι (144/150) κι Καινέρο-Ροσέτι (146/150).

«Το σκητ έπρεπε να πάρει ένα μετάλλιο εδώ στο Μινσκ. Τα παιδιά έβαλαν τα δυνατά τους, η Παναγιώτα έφτασε κοντά, όπως και η Άντρη και ο Νικόλας, ενώ εγώ θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα. Έτσι είναι το άθλημά μας, όμως. Συνεχίζουμε στους επόμενους αγώνες για τη διεκδίκηση των καρτών πρόκρισης για το Τόκιο», δήλωσε μετά τον αγώνα ο Γιώργος Αχιλλέως.

Στο Μινσκ ο πρόεδρος του ΚΟΑ
Αργά το απόγευμα της Πέμπτης (27/06) έφτασε στο Μινσκ ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας στη διοργάνωση.

Τον κ. Μιχαηλίδη υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο βοηθός αρχηγός αποστολής της ΚΟΕ κ. Γιώργος Παναγίδης. Ο πρόεδρος του ΚΟΑ παρακολούθησε την Παρασκευή (28/06) τους Κύπριους σκοπευτές στο μικτό σκητ, ενώ το Σαββατοκύριακο έχει προγραμματισμένη παρουσία στην ενόργανη γυμναστική και στην τελετή λήξης.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
28 Ιουνίου 2019