Previous Next

Το Εκτελεστικό της ΚΟΕ δεξιώθηκε το νέο Δ.Σ. της ΕΑΚ

Εκτύπωση

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης (14/06/2018) δείπνο γνωριμίας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ), σε μια συνάντηση όπου οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εισηγήσεις για τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Ντίνος Μιχαηλίδης, αφού καλωσόρισε τους αθλητικούς συντάκτες, τους ευχήθηκε καλή δουλειά και επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν. Ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στη σημασία της δημοσιογραφίας για τον αθλητισμό, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην κάλυψη που πρέπει να λαμβάνουν όλα τα αθλήματα, ζητώντας από τους αθλητικούς συντάκτες να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να αυξήσουν την προβολή όλων των αθλημάτων.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΑΚ, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, αφού ευχαρίστησε την ΚΟΕ για τη φιλοξενία, τόνισε ότι το νέο συμβούλιο έχει θέσει κάποιους βασικούς στόχους, όπως είναι η περαιτέρω εκπαίδευση των αθλητικών συντακτών, το οποίο ανάμεσα στα οφέλη που θα φέρει, θα είναι και η ποιοτική και ποσοτική αύξηση της κάλυψης όλων των αθλημάτων. Τόνισε επίσης ότι η άριστη συνεργασία μεταξύ ΚΟΕ και ΕΑΚ θα ωφελήσει τον κυπριακό αθλητισμό.

Για το σκοπό αυτό, τα δύο συμβούλια θα προχωρήσουν στο άμεσο μέλλον σε συνάντηση εργασίας για να συζητήσουν διάφορους τομείς συνεργασίας.

Από πλευράς ΚΟΕ στο δείπνο παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Ντίνος Μιχαηλίδης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Χρυσοστόμου, ο γενικός γραμματέας Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας, ο ταμίας Δαμιανός Χατζηδαμιανού, τα μέλη Μιχάλης Κρασιάς, Σοφοκλής Χαραλαμπίδης, Γεώργιος Παπαγεωργίου, Γεώργιος Αποστόλου, Κάλλη Χατζηιωσήφ, η γενική διευθύντρια Όλγα Πιπερίδου Χρυσάφη και ο λειτουργός Τύπου Νίκος Σοφιόπουλος.

Από πλευράς ΕΑΚ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Ηρόδοτος Μιλτιάδους, ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Σκαμπύλης, ο γενικός γραμματέας Μικαέλο Παπαδάκης, ο βοηθός γενικός γραμματέας Κώστας Καλλής, ο ταμίας Μάριος Χατζηστυλλής, ο βοηθός ταμίας Γρηγόρης Γεωργίου και οι σύμβουλοι Ανδρέας Μαύρος, Γιώργος Τσαβέλλας και Κυριάκος Κτωρίδης.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
15 Ιουνίου 2018