Συνεδρία Εκτελεστικού Συμβουλίου ΚΟΕ (29/10/2020)

Εκτύπωση

Η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα νέο Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ

Το νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (Κ.Ο.Ε.), συνήλθε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στην πρώτη τακτική συνεδρία, μετά την Εκλογική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2020.

Ο νέος Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, συνεχάρη όλα τα Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου για την εκλογή τους και στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του Σώματος, καθώς και τους στόχους που έχει θέσει το νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στην πρώτη του συνεδρίαση με ομόφωνη απόφαση του, προχώρησε στον διορισμό της κας Κλέας Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα ως νέο μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου.

Η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα υπηρετεί τον Aθλητισμό, τον Ολυμπισμό και την Ολυμπιακή Παιδεία από σημαντικές θέσεις εδώ και αρκετά χρόνια, στην Κύπρο και το εξωτερικό. Διετέλεσε Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (Κ.Ο.Α.) και είναι ενεργό μέλος σε επιτροπές του εξωτερικού όπως της Επιτροπής «Ολυμπιακού Πολιτισμού και Κληρονομιάς» της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής, και της Επιτροπής «Εκπαίδευσης» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητιατρικής.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
30 Οκτωβρίου 2020