Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Φώτο Φωτιάδη

Εκτύπωση

Η είδηση του θανάτου του Φώτου Φωτιάδη που απεβίωσε πλήρης ημερών σε ηλικία 98 ετών, σκόρπισε θλίψη στην κυπριακή κοινωνία, τον επιχειρηματικό κόσμο και την οικογένεια του κυπριακού αθλητισμού.

Ο εκλιπών, αληθινός ευπατρίδης, υπήρξε εξέχουσα προσωπικότητα, κορυφαίος επιχειρηματίας και δραστήριο μέλος της κοινωνίας μέχρι το τέλος της ζωής του, καταθέτοντας και υλοποιώντας συνεχώς προτάσεις για καλύτερες μέρες στην πατρίδα μας.

Ιδιαίτερη ήταν η σχέση και η αγάπη του για τον αθλητισμό που μετουσιώθηκε σε πολυετή ανιδιοτελή προσφορά με σωρεία αποφάσεων και πράξεων. Στα μαθητικά του χρόνια υπήρξε αθλητής Στίβου, Πετόσφαιρας και Σκι, και παγκυπριονίκης στη Δισκοβολία. Στενοί παραμένουν μέχρι σήμερα, οι δεσμοί της οικογένειας Φωτιάδη με τα αθλήματα των Χιονοδρομιών και της Αντισφαίρισης, και του Ομίλου Φωτιάδη με σειρά αθλητικών ομοσπονδιών. Ευτύχησε να βιώσει τη μοναδική χαρά, να δει και τα τρία παιδιά του, τον Αλέξη, τον Παύλο και την Καρολίνα, να εκπροσωπούν την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα των Χιονοδρομιών.

Ο Πρόεδρος, το Εκτελεστικό Συμβούλιο, και οι εργαζόμενοι στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια, στους οικείους του εκλιπόντος.

Αντιπροσωπεία του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής θα παραστεί και θα εκπροσωπήσει την ΚΟΕ στην κηδεία του Φώτου Φωτιάδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.