Συνάντηση αντιπροσωπείας ΚΟΕ με Συμμαχία Πολιτών

Εκτύπωση

Μέσα στο πλαίσιο των ενημερωτικών του επαφών με Κυβερνητικούς-Πολιτικούς-Κοινωνικούς και Αθλητικούς φορείς, αντιπροσωπεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ), με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ντίνο Μιχαηλίδη, έγινε δεκτή τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, από τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργο Λιλλήκα.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας και η Γενική Διευθύντρια Όλγα Πιπερίδου Χρυσάφη όπως επίσης και ο Αντιπρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Ανδρέας Θ. Θεμιστοκλέους.

Κατά την συνάντηση ο κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, ενημέρωσε τον κ. Λιλλήκα για τη λειτουργία, τις δραστηριότητες, τους στόχους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΟΕ. Τόνισε την ανάγκη και τη σημασία της συνεργασίας όλων των φορέων, ώστε το Ολυμπιακό Κίνημα, που εκπροσωπεί η ΚΟΕ, να μπορέσει να επιτελέσει το έργο του που αφορά τη διάδοση και εμπέδωση της Ολυμπιακής Ιδεολογίας, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος όλων που είναι η βελτίωση της κοινωνίας.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την προσπάθεια που ξεκίνησε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για εφαρμογή Ενιαίας Αθλητικής Νομοθεσίας, ο ρόλος που καλούνται να διαδραματίσουν προς την κατεύθυνση αυτή η Εκτελεστική και η Νομοθετική εξουσία και καταγράφηκε η πλήρης κατανόηση και συμπαράσταση εκ μέρους της Συμμαχίας Πολιτών για την ανάγκη υλοποίησης της πρότασης αυτής.

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και θετική ανταπόκριση για τους τρόπους συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων και ιδιαίτερα το ρόλο που θα πρέπει να αναλάβει ο κάθε φορέας ξεχωριστά.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
15 Οκτωβρίου 2018