Στο Ολυμπιακό Μέγαρο ο πρόεδρος των Special Olympics Ασίας & Ειρηνικού

Εκτύπωση

Στο Ολυμπιακό Μέγαρο για εθιμοτυπική επίσκεψη μετέβη την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής των Ειδικών Ολυμπιακών Ασίας & Ειρηνικού κ. Σάιμον Κοχ.

Ο αθλητικός παράγοντας από τη Σιγκαπούρη έγινε δεκτός από τον πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ντίνο Μιχαηλίδη στο γραφείο του τελευταίου. Τον κ. Κοχ συνόδευε η γενική γραμματέας των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου κ. Ελένη Ρωσσίδου.

Ο κ. Σάιμον Κοχ πραγματοποιούσε επίσκεψη στην Κύπρο και επί της ευκαιρίας, συναντήθηκε με την ηγεσία της ΚΟΕ. Κατά την παρουσία του στο Ολυμπιακό Μέγαρο, ο κ. Κοχ ενημέρωσε τον πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για τη δράση των Special Olympics στην Ασία, ενώ αναφέρθηκε και στους επικείμενους Ειδικούς Ολυμπιακούς του 2019, που θα διεξαχθούν στην ήπειρό του, μεταξύ 14-21 Μαρτίου 2019 και συγκεκριμένα στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Στους Αγώνες του 2019 αναμένεται να συμμετάσχουν επτά χιλιάδες αθλητές από 170 χώρες, ανάμεσα τους και από την Κύπρο.

Ο κ. Μιχαηλίδης από την πλευρά του αφού καλωσόρισε τον κ. Κοχ στο Μέγαρο, του τόνισε ότι η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή βρίσκεται στο πλευρό των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου, στηρίζοντας τους στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν, ενώ μέσω της επιρροής της στο εξωτερικό, στηρίζει και την παγκόσμια δράση του κινήματος.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
11 Φεβρουαρίου 2019