Previous Next

Οι Υπεραγορές METRO ο νέος Επίσημος Χορηγός της ΚΟΕ

Εκτύπωση

Η εταιρεία METRO Foods Trading Ltd, είναι από σήμερα Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 ο νέος συνεργάτης της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής αφού εντάχθηκε στην οικογένεια των Χορηγών της ΚΟΕ ως Επίσημος Χορηγός. Η γνωστή κυπριακή εταιρεία, ιδρύθηκε το 1982 και δραστηριοποιείται στον τομέα του λιανικού εμπορείου με 6 υπεραγορές METRO, 3 στη Λευκωσία, μία Λάρνακα, μία Λεμεσό και μία Παραλίμνι.

Μαζί με την ΚΟΕ βαδίζει πλέον στο δρόμο για το «Τόκυο 2020», συμβάλλοντας μέσω της οικονομικής ενίσχυσης, στην υλοποίηση των στόχων της ΚΟΕ, και στη στήριξη των αθλητών που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τη συμφωνία υπέγραψαν στις 19 Ιουλίου, στα γραφεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Προέδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης και ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της METRO Foods Trading Ltd Χρίστος Σκορδέλλης. Η συμφωνία τίθεται αμέσως σε ισχύ, και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2020.

Στο πλαίσιο της υπογραφής της συμφωνίας, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Ντίνος Μιχαηλίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ικανοποίηση του για τη συνεργασία αυτή, σημειώνοντας τα ακόλουθα : «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που υπογράφουμε τη συμφωνία αυτή με μια καθαρά Κυπριακή εταιρεία. Ο αθλητισμός έχει ως συνεχή στόχο την ανάπτυξη και τη βελτίωση. Δεν μπορεί να παραμένει στάσιμος. Ταυτόχρονα επιβάλλεται να είναι αυτόνομος στη λειτουργία του για να επιτυγχάνει τους στόχους αυτούς. Η συμφωνία αυτή συμβάλλει ουσιαστικά και σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της METRO Foods Trading Ltd Χρίστος Σκορδέλλης ανέφερε ότι είναι με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια που τα METRO στηρίζουν την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή στον δρόμο για το «Τόκυο 2020» ως Επίσημος Χορηγός, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι οι αρχές ήθους και ευ αγωνίζεσθαι που πρεσβεύει η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, αντιπροσωπεύουν και εκφράζουν τη λειτουργία της METRO Foods Trading Ltd.

Παρόντες στην υπογραφή της συμφωνίας ήταν από την πλευρά της METRO Foods Trading Ltd, η Μάρκετινγκ Μάνατζερ Μελίνα Σκορδέλλη, και από την ΚΟΕ ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας, ο Ταμίας Δαμιανός Χατζηδαμιανού, το Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Κάλλη Χατζηιωσήφ, η Γενική Διευθύντρια Όλγα Πιπερίδου, και η Λειτουργός Άντρη Σιάλου.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
19 Ιουλίου 2019