Εθιμοτυπική Συνάντηση ΚΟΕ με Θεόδωρο Μίντλετον

Εκτύπωση

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, υποδέχτηκε πρόσφατα στο Ολυμπιακό Μέγαρο, και είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον κ. Θεόδωρο Μίντλετον, Εκτελεστικό Διευθυντή της Digital Tree, η οποία παρέχει υψηλές υπηρεσίες στο χώρο των Ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Μάρκετινγκ. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώτης Ιωαννίδης και ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Γεωργίου.

Κατά τη συνάντηση, παρουσιάστηκε από τον κ. Χρυσοστόμου η αποστολή και ο ρόλος της ΚΟΕ, καθώς επίσης και ο προγραμματισμός ενόψει του σημαντικότερου αθλητικού γεγονότος της φετινής χρονιάς που δεν είναι άλλο, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επιπρόσθετα, ο κ. Μίντλετον έτυχε ξενάγησης από τη Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ και Κοσμήτορα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου, η οποία παρουσίασε τόσο τα εκθέματα του Ολυμπιακού Μουσείου που βρίσκονται σε όλους τους χώρους του Ολυμπιακού Μεγάρου -υπαίθριους και εσωτερικούς- καθώς και το πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας της ΚΟΕ.

Ο κ. Θεόδωρος Μίντλετον εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο που επιτελείται στον οργανισμό, και σημείωσε ότι η Digital Tree θα συμβάλει προς την κατεύθυνση προβολής του έργου που επιτελείται από την ΚΟΕ, όπως επίσης και αυτού των Αθλητικών Ομοσπονδιών που στεγάζονται στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Σημείωσε δε, ότι δικαίως οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, και ότι ως τέτοιοι, σε συνεργασία με την ΚΟΕ, θα τύχουν της ανάλογης προβολής.

Στη Digital Tree ανήκουν μεταξύ άλλων ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης η ηλεκτρονική εφημερίδα offsite, και η αθλητική ηλεκτρονική ιστοσελίδα Kerkida.net.