Υποτροφία για το πρόγραμμα Master in Sports Administration Course MSA (2021-2022)

Εκτύπωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

Υποτροφία για το πρόγραμμα Master in Sports Administration Course MSA (2021-2022)

Το Διεθνές Ολυμπιακό Πανεπιστήμιο της Ρωσίας (RIOU) που εδρεύει στο Σότσι, προσφέρει στις Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές (EOC) μία πλήρη υποτροφία στο πρόγραμμα Master in Sports Administration Course (MSA) για την ακαδημαϊκή περίοδο 2021-2022 και η οποία καλύπτει τα έξοδα διαμονής και φοίτησης καθώς και τα έξοδα έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων.

Στο πλαίσιο αυτό, η EOC δίνει τη δυνατότητα στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή να προτείνει ένα υποψήφιο για συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό. Το MSA είναι διάρκειας ενός έτους και απευθύνεται σε οποιονδήποτε κατέχει ήδη κάποιο πτυχιακό τίτλο και ενδιαφέρεται να βελτιώσει τις γνώσεις του στον τομέα της αθλητικής διοίκησης μέσα σε ένα περιβάλλον άμεσα συνδεδεμένο με τις πρακτικές που ακολουθούνται στο χώρο του σύγχρονου αθλητισμού.

Το πρόγραμμα είναι πλήρους φοίτησης, διαρκεί 39 εβδομάδες (Σεπτέμβριος 2021 - Ιούνιος 2022) και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα πιο κάτω:
• συμπληρωμένο έντυπο αίτησης (επισυνάπτεται)
• σύντομο βιογραφικό
• απολυτήριο λυκείου
• πιστοποιητικό βεβαίωσης επιπέδου γνώσεως της Αγγλικής γλώσσας

Η προθεσμία υποβολής της αίτησης ενδιαφέροντος είναι η 9η Απριλίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα γραφεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στα τηλέφωνα 22449880 και 22449883. Επίσης μπορούν να επισκεφτούν το σύνδεσμο του προγράμματος στο http://www.olympicuniversity.ru/en/web/msa-eng1/to-applicants