Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Εκτύπωση
Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος για Μεταπτυχιακές Σπουδές στην καρδιά της κοιτίδας των Ολυμπιακών Αγώνων : Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Σπάρτη - Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία / Αρχαία Ολυμπία).
Τελευταία ημερομηνία υποβολής αίτησης προς την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή η 4η Μαΐου ...
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ :

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την υποστήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας


Το τμήμα Αθλητικής Οργάνωσης και Διοίκησης (στη Σπάρτη) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με την υποστήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας διοργανώνει για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο: ‘‘Ολυμπιακές Σπουδές, Ολυμπιακή Παιδεία, Οργάνωση και Διοίκηση Ολυμπιακών Εκδηλώσεων’’.

Δικαίωμα υποβολής ενδιαφέροντος έχουν κάτοχοι πτυχίων από Ελληνικά ή ξένα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, κατά προτίμηση αξιωματούχοι Εθνικών Ολυμπιακών Ακαδημιών, Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών, Εθνικών Ομοσπονδιών ή όσοι είναι απόφοιτοι με πτυχίο στην Αθλητική Οργάνωση και Διοίκηση, Φυσική Αγωγή, Δημοσιογραφία, Οικονομικά, καθώς και κάτοχοι πτυχίων σε συναφή με τα προαναφερθέντα θέματα ανάλογου επιπέδου αυτού της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι τρία (3) εξάμηνα. Οι φοιτητές υποχρεούνται να παρευρεθούν στα δύο εξάμηνα διαλέξεων στην Ελλάδα ενώ το τρίτο εξάμηνο πραγματοποιείται εξ’ αποστάσεως.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία και στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη.

Το κόστος διδάκτρων ανέρχεται στα 3.000 ευρώ ενώ τα έξοδα διαμονής και ημιδιατροφής καλύπτονται από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για να εξετάσουν το ενδεχόμενο υποβολής αιτήματος υποτροφίας προς τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία για πλήρη κάλυψη του κόστους διδάκτρων. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει προσωπική συνέντευξη του ενδιαφερόμενου με τους υπεύθυνους της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Οι ενδιαφερόμενοι εκτός από το βιογραφικό τους θα πρέπει να προσκομίσουν στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή οδός Αμφιπόλεως 21, 2025 Στρόβολος) τα πιο κάτω:
• Ένα αντίγραφο πτυχίου/ων με αναλυτική βαθμολογία όλων των μαθημάτων για κάθε έτος.
• Συστατική επιστολή από καθηγητή Πανεπιστημίου. Οποιαδήποτε άλλη συστατική επιστολή ειδικά από Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή ή Ακαδημία ή άλλου αθλητικού οργανισμού θα ληφθεί υπόψη.
• Αντίγραφο διπλώματος που να αποδεικνύει καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
• Ευδιάκριτο αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου.
• Αντίγραφο οποιασδήποτε δημοσιευμένης ακαδημαϊκής εργασίας.
• Δύο ευδιάκριτες φωτογραφίες διαβατηρίου.
• Μια επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος (motivational letter).
• Όλα τα επισυναπτόμενα έντυπα από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα από επίσημο φορέα.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 22449880

Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης και αποστολής των πιο πάνω προαπαιτούμενων είναι η Τρίτη, 4 Μαΐου, 2021.