Η ΚΟΕ βραβεύει τους καλύτερους Έφηβους-Νεάνιδες 2020

Εκτύπωση

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποιεί την Πέμπτη 27 Μαΐου στο Ολυμπιακό Μέγαρο (7.00 μ.μ.), την τελετή Βράβευσης των Κορυφαίων Εφήβων-Νεανίδων 2020, έναν ετήσιο θεσμό που καθιερώθηκε το 1985.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Ουράνιο M. Ιωαννίδη, πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής από το 2008 μέχρι το 2016.

Για τις βραβεύσεις Εφήβων-Νεανίδων 2020, 32 αθλητικές ομοσπονδίες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων απέστειλαν τις προτάσεις τους για τους καλύτερους σε κάθε άθλημα, οι οποίες έγιναν αποδεκτές και επικυρώθηκαν από το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Καινοτομία της φετινής εκδήλωση αποτελεί, η ζωντανή διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση. Η εκδήλωση θα μεταδίδεται πέραν από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής www.olympic.org.cy και από τις ιστοσελίδες https://digitaltv.com.cy (Digital TV του Ομίλου Digital Tree), www.24sports.com.cy (SPP MEDIA), www.protathlima.com.cy (MC Digital Media), www.sigmalive.com.cy (Συγκρότημα ΔΙΑΣ), https://www.alphanews.live/ (Τηλεόραση ALPHA), www.ant1.com.cy/webtv/ANT1 (ANTΕΝΝΑ Κύπρου), καθώς και την www.goal.com.cy (Συγκρότημα Φιλελεύθερος).

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Πρόδρομου Προδρόμου, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, Μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ, Προέδροι και εκπρόσωποι των Αθλητικών Ομοσπονδιών, ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, εκπρόσωποι των χορηγών της ΚΟΕ, καθώς και συνοδοί των αθλητών που θα βραβευθούν.