Γεώργιος Χρυσοστόμου : Οργανωτική επιτυχία για την αποστολή «ΤΟΚΥΟ 2020»

Εκτύπωση

Ανδρέας Θεοφυλάκτου : Αντεπεξέλθαμε σε πρωτόγνωρες συνθήκες

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή σε μια όμορφη βραδιά παρέθεσε δείπνο προς τιμήν όλων όσων συνέβαλαν στην οργανωτική επιτυχία της αποστολής των πρόσφατων Ολυμπιακών Αγώνων που διεξήχθηκαν στο Τόκυο.

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Γεώργιος Χρυσοστόμου, ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Γεωργίου που μαζί με τον Αντιπρόεδρο Γιώτη Ιωαννίδη εκπροσώπησαν την ΚΟΕ στους Αγώνες σε επίπεδο αξιωματούχων, Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, ο Αρχηγός της Αποστολής Ανδρέας Θεοφυλάκτου και ο βοηθός Αρχηγός Αποστολής Παύλος Γεωργιάδης, η υπόλοιπη διοικτική ομάδα, τα μέλη της ιατρικής και δημοσιογραφικής ομάδας καθώς και το υποστηρικτικό προσωπικό και συνεργάτες της ΚΟΕ στην Κύπρο. Όλοι συνέβαλαν ώστε παρά τις πολύπλευρες και μεγάλες απαιτήσεις του ταξιδιού και της συμμετοχής στους αγώνες όλα να κυλήσουν ομαλά και οι αθλητές μας να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές τους προσπάθειες.

Απευθυνόμενος στους προσκεκλημένους ο Πρόεδρος Γεώργιος Χρυσοστόμου, τους συνεχάρη για την άψογη εκπροσώπηση της Κύπρου στους αγώνες και την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν στις απαιτήσεις της αποστολής, σημειώνοντας για άλλη μια φορά ότι για την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή το ταξίδι για το Παρίσι 2024 έχει ήδη ξεκινήσει.

Από την πλευρά του ο Αρχηγός αποστολής και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ Ανδρέας Θεοφυλάκτου, ευχαρίστησε για την τιμητική επιλογή προς το πρόσωπο του για να ηγηθεί της προσπάθειας στο Τόκυο και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι εμπειρίες που αποκόμισε ολόκληρη η ομάδα θα φανούν πολύτιμες και για την οργανωτική επιτυχία αποστολών της ΚΟΕ και στο μέλλον.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή την ερχόμενη Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, παραθέτει στο Ολυμπιακό Μέγαρο δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα «Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκυο 2020 – Απολογισμός και Προοπτική» (13.00).

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
16 Σεπτεμβρίου 2021