Friday, 16 August 2024

"Paris24" : Στίβος - Εκτός ημιτελικών στα 100μ. η Ολίβια Φωτοπούλου (στην 50η θέση από σύνολο 91 αθλητριών)

Η Κύπρια πρωταθλήτρια θα παλέψει να τρέξει πολύ γρήγορα στο 200αρι, την Κυριακή, 4 Αυγούστου, όπως η ίδια δήλωσε στην μικτή ζώνη.
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ : Δήμητρα Νικολάου (Διαπιστευμένη Δημοσιογράφος ΚΟΕ)

Mε επίδοση 11.50 η Ολίβια Φωτοπούλου ήταν 7η στη 2η προκριματική σειρά του πρώτου γύρου, που την άφησε εκτός των ημιτελικών των 100μ., στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες, Παρίσι 2024. Η Κύπρια πρωταθλήτρια, η οποία μετέχει για πρώτη φορά σε Ολυμπιάδα, τερμάτισε στην 50η θέση από σύνολο 91 αθλητριών (συμπεριλαμβάνονται και οι 19 αθλήτριες που αποκλείστηκαν στην προκριματική φάση).

Εξ αρχής, τα 100μ δεν ήταν ο μεγάλος στόχος για την κορυφαία Κύπρια σπρίντερ, η οποία έκανε καλή εκκίνηση από τον 5ο διάδρομο, ωστόσο έμεινε πίσω στη συνέχεια και πίσω από την καλύτερη φετινή της επίδοση. Η Κύπρια πρωταθλήτρια πλέον επικεντρώνεται στο 200αρι της Κυριακής.

Σε δηλώσεις της στην μικτή ζώνη, η Ολίβια Φωτοπούλου ανέφερε ότι δεν έκανε την κούρσα που ήθελε.
«Δεν είναι ο χρόνος φυσικά που θέλω σε Ολυμπιάδα . Είναι η χειρότερη κούρσα που έκανα φέτος στην αγωνιστική μου καριέρα. Θα το παλέψω να τρέξω πολύ γρήγορα στο 200αρι. Είδα πως είναι το γήπεδο. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη, είμαι πολύ στεναχωρημένη , αλλά εντάξει βλέπουμε μπροστά και προχωρούμε», κατέληξε.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή απευθύνει θερμές ευχαριστίες στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και στους αργυρούς χορηγούς ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ και την CABLENET (Communications), για τη συνεργασία και τη στήριξη προς υλοποίηση της αποστολής της υπενθυμίζοντας ότι στο δρόμο προς το Παρίσι είμαστε όλοι “Team Cyprus”.

Γραφείο Τύπου
Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής

 

 

Search