Tuesday, 16 July 2024

Βασιλείου αντί Θεοφυλάκτου στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΚΟΕ

Πρώτος Επιλαχών ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ενημερώνει ότι ο Ανδρέας Βασιλείου, ως πρώτος επιλαχών, αντικαθιστά στο Εκτελεστικό Συμβούλιο τον Ανδρέα Θεοφυλάκτου, ο οποίος έχει υποβάλει την παραίτησή του από μέλος του Ε.Σ. της ΚΟΕ. Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ευχαριστεί τον κ. Θεοφυλάκτου για τη συνολική προσφορά του, ιδιαίτερα για τη βοήθειά του, ως αρχηγός αποστολής, στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», αλλά και στους Μεσογειακόύς Αγώνες «Οράν 2022» και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα του βήματα. Ταυτόχρονα, καλωσορίζουμε τον Ανδρέα Βασιλείου. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις δυνατότητές του, θα βοηθήσει τα μέγιστα την ΚΟΕ για να υλοποιήσει την αποστολή της, με αρχή τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι».

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Η συμμετοχή στο Εκτελεστικό συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής με τιμά ιδιαίτερα αλλά παράλληλα απαιτεί εντιμότητα, κύρος, ακεραιότητα, ακαδημαϊκά προσόντα, εμπειρία, κοινωνική/αθλητική δράση και προσφορά. Ευχαριστώ τον Αντρέα Θεοφυλάκτου για τη δημιουργική του δράση γενικότερα στον αθλητισμό και Ολυμπισμό».

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για να εκλεγώ στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή. Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές στην αθλητική μου καριέρα. Θεωρώ ότι τους δικαίωσα κυρίως με όσες αποστολές ανέλαβα και μάλιστα μέσα στην περίοδο της πανδημίας. Εκεί που διαφωνούσα το έλεγα ξεκάθαρα και ενώπιον όλων. Ως πρόεδρος πλέον πολιτικού κόμματος, δεν θεώρησα σωστό να διατηρώ τη θέση μου για χάρην της καρέκλας. Ο Ανδρέας Βασιλείου που λαμβάνει τη θέση μου, εκτός από φίλος είναι από τους ικανότερους στον αθλητισμό. Του εύχομαι καλή θητεία όσους μήνες και να απέμειναν πριν από τις εκλογές».

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
21 Μαΐου 2024

 

 

Search