Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

H Τράπεζα Κύπρου «Χρυσός Χορηγός» της ΚΟΕ

Η Τράπεζα Κύπρου και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, υπέγραψαν συμφωνία χορηγικής συνεργασίας με ισχύ μέχρι και το τέλος του 2024, έτος τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024». Η Τράπεζα Κύπρου εντάχθηκε στο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΟΕ ως “Gold Partner”.

Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας, αντιπροσωπεία της ΚΟΕ με επικεφαλής το Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Γιώργο Παπαγεωργίου, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στην Λευκωσία, και συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο & Διευθυντή Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων κ. Χάρη Πουαγκαρέ. Την αντιπροσωπεία της ΚΟΕ συνόδευαν οι νεαροί πρωταθλητές Κλειώ Μαρία Ιωάννου (Αντισφαίριση), Αντωνία Σοφοκλέους (Τρίαθλο), Άννα Σοκόλεβα (Ρυθμική Γυμναστική), Ιωσήφ Κεσίδης (Στίβος), Μάρκος Κοντόπουλος (Σκοποβολή) και Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης (Ξιφασκία), βάσει της στρατηγικής της Τράπεζας Κύπρου για επιβράβευση ανερχόμενων ταλέντων στον Αθλητισμό.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Γεώργιος Χρυσοστόμου, σχολιάζοντας την συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου αλλά και την πρόθεση της να στηρίξει τους νέους αθλητές, υπογράμμισε για άλλη μια φορά ότι μεγαλύτερη σημασία και από τις πιο μεγάλες επιτυχίες, έχει η ανάδειξη του ήθους των αθλητών που θα αποτελέσουν τα πρότυπα, όχι μόνο για τους πιο μικρούς, αλλά για ολόκληρη την κοινωνία μας.

Από την πλευρά του, ο κ. Χάρης Πουαγκαρέ χαιρετίζοντας την συνεργασία μεταξύ Τράπεζας Κύπρου και Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής σημείωσε ότι οι δύο Οργανισμοί ξεκινώντας από διαφορετικές αφετηρίες συναντώνται στους κοινούς στόχους, προσφοράς προς την κυπριακή κοινωνία στον τομέα του αθλητισμού, ο οποίος διέπεται από τις αρχές και αξίες του Ολυμπισμού, του Σεβασμού της Φιλίας και της Αριστείας : «Συνεργαζόμαστε με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για την ενίσχυση των αθλητών που θα αντιπροσωπεύσουν την Κύπρο μας στην Ολυμπιάδα του 2024, καθώς και την προσπάθεια που γίνεται για ανάδειξη των νέων αθλητών ως πρότυπα για όλη την κοινωνία».

Προωθητικό φιλμάκι ΚΟΕ – Τράπεζα Κύπρου στον σύνδεσμο
https://youtu.be/FlUpspiMRVw

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
20 Δεκεμβρίου 2022

 

 

Search