Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Ετήσια Βραβεία "Κυριάκος Πίσσης"

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3/4/23 η εναρκτήρια εκδήλωση του θεσμού προσφοράς Ετήσιου Βραβείου Πολιτιστικής-Αθλητικής-Κοινωνικής Προσφοράς «Κυριάκος Πίσσης

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης η εναρκτήρια εκδήλωση του θεσμού προσφοράς Ετήσιου Βραβείου Πολιτιστικής-Αθλητικής-Κοινωνικής Προσφοράς «Κυριάκος Πίσσης», η οποία θεσπίστηκε από τον Δήμο Στροβόλου κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ως ένδειξη εκτίμησης του πολύπλευρου έργου και της ανιδιοτελούς προσφοράς του αείμνηστου Κυριάκου Πίσση. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, και σε αυτήν παρέστη και απήυθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γεώργιος Χρυσοστόμου. Έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα «ΟΠΑΠ-Ευ αγωνίζεσθαι» του Ολυμπιακού Μεγάρου.

O Κυριάκος Πίσσης υπήρξε δημότης Στροβόλου με διακεκριμένη προσφορά στον Αθλητισμό και στη Νεολαία.

Στην τελετή απονεμήθηκε το Βραβείο για το έτος 2023 στον Γυμναστικό Σύλλογο Στροβόλου ο Κεραυνός, το οποίο παρέλαβε ο Πρόεδρός του και επίτιμος Δημότης Στροβόλου, κ. Πάρις Παπαέλληνας, καθώς και στο Σωματείο «Ο Παρνασσός», το οποίο παρέλαβε η Γραμματέας του κα Μαρίνα Δημοσθένους.

        

 

 

 

Search