Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024

Η ΔΕΜΑ συγχαίρει τους κ.κ. Γεώργιο Χρυσοστόμου και Γιώτη Ιωαννίδη για την εκλογή τους στην ηγεσία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής

«...άξια αναγνώριση της ηγετικής παρουσίας, της σκληρής δουλειάς, και της πολύτιμης συνεισφοράς προς το Ολυμπιακό Κίνημα ...»

Η Διεθνής Ένωση Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), απέστειλε προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γεώργιο Χρυσοστόμου, και τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιώτη Ιωαννίδη, συγχαρητήρια επιστολή για την εκλογή τους ως αξιωματούχων στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για την τετραετία 2024-2028.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, η επανεκλογή των δύο Αξιωματούχων στο τιμόνι της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, αποτελεί αναμφίβολα άξια αναγνώριση της ηγετικής παρουσίας στο προηγούμενο Εκτελεστικό Συμβούλιο, της σκληρής δουλειάς, και της πολύτιμης συνεισφοράς τους προς το Ολυμπιακό Κίνημα.

Επιπρόσθετα αναφέρεται ότι η εκλογή του Ταμία της ΔΕΜΑ κ. Γιώτη Ιωαννίδη, -ενός ενεργού μέλους του Διοικητικού της Συμβουλίου- αποτελεί για την ίδια τη ΔΕΜΑ ιδαίτερη τιμή.

Η ΔΕΜΑ εύχεται στους δύο αξιωματούχους και στα υπόλοιπα μέλη του νεοκλεγέντος Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής να συνεχίσουν να εκτελούν την αποστολή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκφράζει παράλληλα την προσδοκία ότι η εξαιρετική και καρποφόρος συνεργασία, με τους κ.κ. Γεώργιο Χρυσοστόμου και Γιώτη Ιωαννίδη καθώς και με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή θα επεκταθεί, αφού οι δύο αξιωματούχοι αποτελούν ένα στέρεο και διαρκή συνεργάτη της ΔΕΜΑ και του ευρύτερου Μεσογειακού Αθλητικού Κινήματος.

Την επιστολή υπογράφουν ο Πρόεδρος της ΔΕΜΑ κ. Νταβίτε Τιτζάνο και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Εκτενής αναφορά στην εκλογή του κ.κ. Γεώργιου Χρυσοστόμου και του νέου Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής γίνεται σε ανακοίνωση της ΔΕΜΑ που αναρτήθηκε στην επίσημη της ιστοσελίδα.

Η ΚΟΕ απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς την χορηγική της οικογένεια, τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς Medochemie, Allianz και Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Παροχής Ιατρικών Υπηρεσιών Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, τον Χορηγό Επικοινωνίας Cablenet, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών Deloitte, την TOYOTA, και το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντης για τη συνεργασία και τη στήριξη προς υλοποίηση της αποστολής της.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
22 Οκτωβρίου 2024

 

 

Search