Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι λεπτομέρειες του Προγράμματος «Ανάδειξη γυναικών ως διοικητικά στελέχη στον αθλητισμό»

Τις λεπτομέρειες του Επιμορφωτικού Προγράμματος «Ανάδειξη γυναικών ως διοικητικά στελέχη στον αθλητισμό» γνωστοποιούν η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η Ernst & Young στην οποία έχει ανατεθεί το πρόγραμμα. Παράλληλα, έχει ανοίξει η διαδικασία αιτήσεων από τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα θα καλύψει 30 διδακτικές ώρες σε δύο φάσεις. Η α΄ φάση ξεκινά στις 29 Μαΐου 2018 και ολοκληρώνεται στις 15 Ιουνίου 2018 και θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις για τη διεθνή και κυπριακή πραγματικότητα, αλλά και ιστορικά δεδομένα που σχετίζονται με το θέμα «Γυναίκα και Αθλητισμός». Μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου και 30 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η β΄ φάση, η οποία θα περιλαμβάνει εκπαιδευτικά εργαστήρια, επισκέψεις σε αθλητικούς φορείς, εργαστήριο και παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος.

Αφετηρία του προγράμματος υπήρξε η απονομή του βραβείου της ΔΟΕ «Αθλητισμός και Γυναίκα» για το 2017 για όλη την Ευρώπη στην κα. Ανδρούλα Βασιλείου. Το βραβείο συνοδευόταν με χρηματικό ποσό με σκοπό να προωθηθεί περαιτέρω το πρόγραμμα ανάπτυξης γυναικών στην Κύπρο. Και η κα. Βασιλείου επέλεξε να αξιοποιήσει το εν λόγω ποσό για το σκοπό αυτό.

Στο πρόγραμμα θα διδάξουν υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκοί και αθλητικές προσωπικότητες του ευρωπαϊκού και κυπριακού αθλητισμού. Οι διαλέξεις θα λάβουν χώρα στα γραφεία της Ernst & Young στο κτήριο Jean Nouvel (Στασίνου 6, Λευκωσία).

Η παρουσίαση του προγράμματος και η φόρμα αίτησης συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, στην ενότητα: Νέα > Σεμινάρια/Συνέδρια/Εκδηλώσεις.

Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με κοινοποίηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΚΟΕ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
14 Μαΐου 2018

 

 

Search