Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε υποδέχτηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο ο πρόεδρος της ΚΟΕ

O κ. Ντίνος Μιχαηλίδης συγχάρηκε τον κ. Antonio Espinos για τη συμπερίληψη του αθλήματος του Καράτε στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα


Τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF) κ. Antonio Espinos υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ντίνος Μιχαηλίδης.

Τον κ. Espinos συνόδευαν ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε κ. Ανδρέας Βασιλείου και ο γενικός γραμματέας κ. Κώστας Ελληνίδης.

Ο Ισπανός πρόεδρος της WKF βρίσκεται στην Κύπρο για να παρευρεθεί στην ετήσια τελετή βράβευσης των καλύτερων αθλητών καράτε για το 2017, που θα διεξαχθεί στις 21 Φεβρουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Ο κ. Ντίνος Μιχαηλίδης αφού καλωσόρισε τον κ. Antonio Espinos στο Ολυμπιακό Μέγαρο, τον συγχάρηκε για τη συμπερίληψη του αθλήματος του Καράτε στο Ολυμπιακό πρόγραμμα στο «Τόκιο 2020». Ο κ. Espinos, ο οποίος είναι πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας από τη δεκαετία του ’90, δούλεψε εντατικά -μαζί με τους συνεργάτες του- για αρκετά χρόνια μέχρι να επιτύχουν το σπορ να εμφανιστεί για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο κ. Espinos από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΚΟΕ για την υποδοχή και τα θερμά του λόγια, του ανέπτυξε τους επόμενους στόχους της WKF, δύο χρόνια πριν το ντεμπούτο του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ιαπωνία.

 

 

Search