Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Master’s degree MA in Sports Ethics and Integrity” (MAiSI)

Olympic Solidarity (2021-24) - Ενημέρωση προς «OLYMPIANS»

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα
“Master’s degree MA in Sports Ethics and Integrity” (MAiSI)

Στο πλαίσιο του προγράμματος Olympic Solidarity (2021-24) της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, σας ενημερώνουμε ότι η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή δέχεται αιτήσεις για συμμετοχή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Master’s degree MA in Sports Ethics and Integrity” (MAiSI), το οποίο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Εκπαίδευσης “Athlete Career Transιtiοn”.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα, για το οποίο την ευθύνη έχει το Πανεπιστήμιο Leuven (Βέλγιο), απευθύνεται αποκλειστικά σε αθλητές με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Olympians).

Στo διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα, εμπλέκονται έξι διαφορετικά πανεπιστήμια της Ευρώπης, και η συμμετοχή προϋποθέτει φυσική παρουσία στα έξι «Semesters» ως ακολούθως :

1ο Έτος :
1ο Σεπτέμβριος – Ιανουάριος : Leuven (Βέλγιο)
2ο Φεβρουάριος – Ιούνιος : Πράγα (Τσεχία)
3ο Summer School : Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία (Αρχ.Ολυμπία / Ελλάδα)
2ο Έτος
1ο Σεπτέμβριος – Ιανουάριος : Μάιντζ (Γερμανία) ή Βαρκελώνη (Ισπανία)
2ο Φεβρουάριος- Ιούνιος : Thesis
3ο Summer School : Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία (Αρχ.Ολυμπία / Ελλάδα)

Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως τα δίδακτρα, και τα έξοδα διαμονής και μεταφορών, ενώ εξασφαλίζει την φοιτητική ταυτότητα σε όλες τις χώρες διεξαγωγής μαθημάτων.

Τελευταία προθεσμία για υποβολή ενδιαφέροντος η Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 μέχρι τις 12.00μ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “Master’s degree MA in Sports Ethics and Integrity” (MAiSI), στην ιστοδιεύθυνση https://www.maisi-project.eu/ .

Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον Λειτουργό της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργο Κορέλλη, στο τηλέφωνο 22449883, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
22 Μαρτίου 2021

 

 

Search