Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

H Allianz «Silver Partner» της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής

Η Allianz και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, υπέγραψαν συμφωνία χορηγικής συνεργασίας με ισχύ μέχρι και το τέλος του 2024, έτος τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024». Η Allianz εντάχθηκε στο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΟΕ ως “Silver Partner”.

Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας, αντιπροσωπεία της ΚΟΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γεώργιο Χρυσοστόμου, και στην παρουσία του Επίτιμου Μέλους της ΚΟΕ κ. Τάκη Κληρίδη, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Allianz στην Λευκωσία, και συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή Allianz Hellas / Υποκαταστήματος Κύπρου κ. Ανδρέα Τταφούνα. Την αντιπροσωπεία της ΚΟΕ που συνόδευαν η πρωταθλήτρια της Σκοποβολής Κωνσταντίνα Νικολάου και ο πρωταθλητής Ποδηλασίας Ανδρέας Μιλτιάδης, συμπλήρωσαν ο Διοικητικός Λειτουργός Γιώργος Κορέλλης και ο Λειτουργός Τύπου Νίκος Σοφιόπουλος.

Η συνεργασία μέχρι το τέλος του 2024, επισφραγίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις άριστες σχέσεις των δύο μερών, και επιβεβαιώνει την πολιτική της Allianz, για έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία και στον αθλητισμό της Κύπρου. O παγκόσμιος ασφαλιστικός οργανισμός Allianz, δραστηριοποείται πλέον σε 70 χώρες και από το 2021 μέσα από ένα οκταετές πρόγραμμα ανήκει στους συνεργάτες του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού Κινήματος ως επίσημος Χορηγός της ΔΟΕ.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Γεώργιος Χρυσοστόμου, σχολιάζοντας την συνεργασία με την Allianz αλλά και την πρόθεση της να στηρίξει τους νέους αθλητές, ευχαρίστησε για την επιλογή του ασφαλιστικού οργανισμού να στηρίξει το ρόλο και τους σχεδιασμούς της ΚΟΕ σημειώνοντας: «Την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλατε, θα τη σεβαστούμε και θα την αξιοποίησουμε προς όφελος των Ομοσπονδιών μελών μας και βεβαίως των αθλητών μας, αναδεικνύοντας παράλληλα μέσα από την πορεία τους τα πρότυπα των αθλητών εκείνων που έχει ανάγκη η κοινωνία μας και οι νέοι άνθρωποι».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής Allianz Hellas / Υποκαταστήματος Κύπρου κ. Ανδρέας Τταφούνας χαιρετίζοντας την συνεργασία μεταξύ Allianz και Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής σημείωσε ότι δύο Οργανισμοί μοιράζονται κοινές αξίες με το Ολυμπιακό Κίνημα : «Είμαστε χαρούμενοι που μαζί με την ΚΟΕ θα συνεργαστούμε για να μεταφέρουμε τις αξίες αυτές στην κοινωνία μας. Σαν παγκόσμιος ασφαλιστικός συνεργάτης του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού Κινήματος δεν μπορούσαμε παρά να είμαστε μέλος αυτής της ομάδας των συνεργατών της ΚΟΕ. Θα προσπαθήσουμε στο μέτρο του δυνατού να βοηθήσουμε τους αθλητές μας στον αγώνα τους.».


Προωθητικό φιλμάκι ΚΟΕ – Allianz στον σύνδεσμο
https://youtu.be/buaIrXBY1V8

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
30 Δεκεμβρίου 2022

 

 

Search