Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

42η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ

Πραγματοποιείται την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023, η 42η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι» και θα αρχίσει στις 18.30.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, και σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη μετά από την επικύρωση των πρακτικών της Γενικής και Καταστατικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2021, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γεώργιος Χρυσοστόμου, θα καταθέσει την Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων. Στη συνέχεια θα κατατεθεί η Έκθεση από τον Ταμία της ΚΟΕ για τις οικονομικές καταστάσεις του 2021, όπως επίσης και η Έκθεση του Ελεγκτή για τις Οικονομικές καταστάσεις για την αντίστοιχη περίοδο και ακολούθως θα τεθεί προς έγκριση ο προϋπολογισμός για το 2023. Στην Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνεται επίσης ο διορισμός των Ελεγκτών για το 2023 και επιπρόσθετα θα τεθεί ενώπιον των Μελών, πρόταση του Εκτελεστικού Συμβουλίου για την ανακήρυξη Επίτιμου Μέλους της ΚΟΕ.

Κοπή Βασιλόπιτας 2023
Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, πραγματοποιεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 11.45 στο Ολυμπιακό Μέγαρο, την “Κοπή Βασιλόπιτας 2023”. Την βασιλόπιτα θα ευλογήσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας και θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γεώργιος Χρυσοστόμου.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην παρουσία του Προέδρου και Μελών του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, και του προσωπικού της ΚΟΕ, διοργανώνεται για πρώτη φορά μόνο για τις Ομοσπονδίες Μέλη της ΚΟΕ, και έχουν προσκληθεί σε αυτήν οι Πρόεδροι τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και το προσωπικό των αθλητικών Ομοσπονδιών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πέραν του τυχερού φλουριού της Βασιλόπιτας, θα αναδειχθεί και μέσω κλήρωσης η «τυχερή Αθλητική Ομοσπονδία 2023», ενώ στη συνέχεια η ΚΟΕ θα παραθέσει γεύμα σε όλους τους προσκεκλημένους.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, εύχεται στην αθλητική Κύπρο καλή και παραγωγική χρονιά, ευόδωση των στόχων που έχουν τεθεί σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, και όπως το 2023 να είναι έτος που θα χαρίσει χαρά, και υγεία, σε κάθε έναν συμπολίτη μας.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
9 Ιανουαρίου 2023

 

 

Search