Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

3οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες : Το πρόγραμμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου

#TeamCyprus
#Heraklion2023
Του Θωμά Κεττένη (ΚΥΠΕ)
ΦΩΤΟ : Κωνσταντίνος Κυπριανού

Στη μάχη των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων ρίχνονται αύριο οι Κύπριοι αθλητές του Μπιτς Βόλεϊ και του Μπιτς Τένις, ενώ οι ομάδες Ανδρών και Γυναικών του Μπιτς Χάντμπολ ολοκληρώνουν την παρουσία τους στους Αγώνες. Ο Αγώνας των Ανδρών του Μπιτς Χάντμπολ με αντίπαλο την Ισπανία για τη διεκδίκηση του Χάλκινου Μεταλλίου ξεχωρίζει των αυριανών κυπριακών συμμετοχών.
Η αγωνιστική ημέρα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου αρχίζει στις 10 το πρωί με τη συμμετοχή της μεικτής ομάδας του Μπιτς Τένις. Ερρίκος Γρηγορίου και Μικαέλλα Horiceanou αντιμετωπίζουν σε νοκ άουτ αναμέτρηση την 1η ελληνική ομάδα για μια θέση στην οκτάδα. Αμέσως μετά, το μικτό ζευγάρι Μαριάννα Τσακκιστού και Ραφαήλ Κασινόπουλος αντιμετωπίζουν την 2η ομάδα της Ελλάδας επίσης σε νοκ άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «16». Οι δύο ομάδες εφόσον προκριθούν θα δώσουν αγώνα για τη φάση των «8» στις 17:00.
Στο Μπιτς Βόλεϊ, η Β΄ Ομάδα της Κύπρου των ανδρών Άννινος Χρυσοστόμου και Αλέξης Σαββίδης αντιμετωπίζουν σε προκριματικό γύρο την ομάδα από την Τυνησία.
Οσον αφορά το Μπιτς Χάντμπολ, η Ομάδα των Ανδρών αντιμετωπίζει στις 17:00 την Κροατία σε αγώνα για το Χάλκινο μετάλλιο. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 15:00, η ομάδα των Γυναικών θα αντιμετωπίσει την Κροατία διεκδικώντας την 5η θέση στους Αγώνες

Συνοπτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου
10.00 Tennis (MD) : CYP (Horeceanu / Gregoriou) Vs GRE 1 (Knock out 16)
To be Followed
Tennis (MD) : CYP (Tsakkistou/Kasinopoulos) Vs GRE 2 (Knock out 16)
11.00 Volley (M) : CYP (Savvides/Chrysostomou ) Vs TUN (Προκριματικός)
15.00 Χάντμπολ (Γ) : CYP-CRO (Places 5-7)
17.00 Χάντμπολ (Α) : CYP-ESP (Bronze Medal)
17.00 Tennis (MD) – Εφόσον προκριθούν το πρωί (Knock out 8)

Η ΚΟΕ ευχαριστεί τους συνεργάτες και τους χορηγούς της, τον Πλατινένιο Χορηγό την ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς την Τράπεζα Κύπρου και την Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς την Medochemie, την Allianz και τη Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών την Deloitte, τον Χορηγό Επικοινωνίας την Cablenet, την ΤΟΥΟΤΑ Κύπρου, τον Όμιλο Βιοϊατρική και το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη.

12 Σεπ 23

 

 

 

Search