Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Στο δρόμο για το Παρίσι είμαστε όλοι Team Cyprus : Εισιτήριο στο “PARIS 2024” για την Σκοποβολή με την Κωνσταντία Νικολάου

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου ενημερώθηκαν σήμερα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκοποβολής ότι, θα δοθεί στην Κύπρο με βάση το κριτήριο πρόκρισης που αφορά στην Παγκόσμια Ολυμπιακή κατάταξη, μία καρτα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σκητ Γυναικών. Η κύπρια αθλήτρια που ήταν πρώτη στη σειρά αυτή ήταν η Κωνσταντία Νικολάου η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Παρίσι. Η έμπειρη πρωταθλήτρια Κύπρου, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή συγχαίρει θερμά την Κωνσταντία Νικολάου, τον προπονητή της, τον Πρόεδρο της ΣΚΟΚ κ. Λένο Κυριάκο και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Paris2024», και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα τιμήσει με την παρουσία της την Κύπρο, και θα διευρύνει την μακρά παράδοση επιτυχίων του αθλήματος.

Στο δρόμο προς το Παρίσι είμαστε όλοι “Team Cyprus”
Πλέον η Ολυμπιακή μας ομάδα αριθμεί έντεκα μέλη, αφού Ολυμπιακές προκρίσεις έχουν εξασφαλίσει οι Παύλος Κοντίδης (ILCA7/Ιστιοπλοΐα), Ντένις Ταραντίν (Kite/Ιστιοπλοΐα), Μαριλένα Μακρή (ILCA6 /Ιστιοπλοΐα), Νατάσα Λάππα (IQFoil/Ιστιοπλοΐα), Άντρη Χριστοφόρου (Ποδηλασία Δρόμου / Ποδηλασία), Μάριος Γεωργίου (Ενόργανη Γυμναστική), Βέρα Τουγκολούκοβα (Ρυθμική Γυμναστική), Σοφία Ασβεστά (Τζούντο/ -52Kg), Αλέξανδρος Τοφαλίδης (Ξιφασκία), Έλενα Κουλιτσένκο (Άλμα εις Ύψος/Στίβος) και Κωνσταντία Νικολάου (Σκοποβολή/Σκητ).

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της, τον πλατινένιο ΟΠΑΠ Κύπρου, και τους χρυσούς χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, για τη συνεργασία και τη στήριξη προς υλοποίηση της αποστολής της υπενθυμίζοντας ότι στο δρόμο προς το Παρίσι είμαστε όλοι “Team Cyprus”.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
14 Ιουνίου 2024

 

 

Search