Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Εκδήλωση Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Mall of Cyprus, σε συνεργασία με την ΟΠΑΠ Κύπρου ΛΤΔ «Στον δρόμο για το Παρίσι είμαστε όλοι #TeamCyprus»

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία της με το Mall of Cyprus στο πλαίσιο των ενεργειών προβολής της Ολυμπιακής ομάδας της χώρας μας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024»! Παράλληλα η ΚΟΕ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τη διοίκηση του Mall of Cyprus για την στήριξη προς τους αθλητές και αθλήτριές μας προς την υλοποίηση του ονείρου τους, να λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της τετραετίας.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Στον δρόμο για το Παρίσι είμαστε όλοι #TeamCyprus», σε συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και την εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου, πραγματοποιείται εκδήλωση το Σάββατο 13 Ιουλίου, από τις 11:00 έως τις 15:00, στην είσοδο 2 του Mall of Cyprus. Η εκδήλωση έχει ως στόχο να αναδείξει τους σπουδαίους αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν αυτό το καλοκαίρι την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Η φετινή Ολυμπιάδα θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Γαλλίας μεταξύ 26 Ιουλίου και 11 Αυγούστου και η χώρα μας συμμετέχει και αυτή τη φορά με διψήφιο αρθμό αθλητών και αθλητριών.

Η εκδήλωση θα αρχίσει με ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση από τον αθλητικό σταθμό Supersport 104.0 (11:00-13:00), με συνεντεύξεις και παρασκηνιακές ματιές στις ζωές των Olympians μας. Μετά τη ζωντανή εκπομπή, η ατμόσφαιρα στον χώρο θα εμπλουτιστεί από live DJ set, εξασφαλίζοντας μια χαρούμενη και διασκεδαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και ποικιλία παιδικών δραστηριοτήτων, όπως face painting και χειροτεχνίες, με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προσφέροντας μια διαδραστική και ευχάριστη εμπειρία στους μικρούς μας επισκέπτες. Σε όλο τον κόσμο θα δοθούν δώρα και αναμνηστικά με το επίσημο logo του «Paris 2024», μια χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου, πλατινένιου και υπερήφανου χορηγού της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Σημαντικό στοιχείο της εκδήλωσης οι εντυπωσιακοί εναέριοι πίνακες, που μέχρι το τέλος των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού θα στολίσουν την πλατεία και θα παρουσιάζουν τους αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παρίσι! Μάλιστα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και κάποιους από τους εκπροσώπους μας στη φετινή Ολυμπιάδα, αλλά και παλιούς Olympians που θα δώσουν με χαρά το παρών τους στη διάρκεια του τετραώρου.

Η εκδήλωση υπόσχεται να αποτελέσει μια εμπνευσμένη και αξέχαστη ημέρα, εμπλουτισμένη με τις αξίες του Ολυμπισμού και του «Ευ Αγωνίζεσθαι». Επισκεφθείτε το Mall of Cyprus, δώστε το παρών σας σε αυτή την ωραία εκδήλωση και δείξτε την υποστήριξή σας στους αθλητές και τις αθλήτριές μας, καθώς προετοιμάζονται να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γιατί «Στον δρόμο για το Παρίσι είμαστε όλοι #TeamCyprus»!

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης
• Ημερομηνία: 13 Ιουνίου 2024
• Ώρα: 11:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.
• Τοποθεσία: Mall of Cyprus, Είσοδος 2
• Δραστηριότητες: Παρουσία αθλητών με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση και live DJ σετ, παιδικές δραστηριότητες (ζωγραφική προσώπου, χειροτεχνίες), εναέρια έκθεση φωτογραφιών των εκπροσώπων της Κύπρου στο Παρίσι.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
5 Ιουλίου 2024

 

 

Search