Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Γ. Χρυσοστόμου: «Η πλέον δημιουργική παρουσία στην ιστορία των συμμετοχών σε Μεσογειακούς Αγώνες»

"Θα αξιοποιηθεί η προοπτική που ανοίχθηκε από τις ιστορικές επιτυχίες των αθλητών μας"

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιος Χρυσοστόμου, με γραπτή δήλωση του, προβαίνει στην αποτίμηση της συνολικής παρουσίας της αποστολής της ΚΟΕ που έλαβε μέρος στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες «Οράν 2022», εξαίροντας τις επιτυχίες των αθλητών μας, και επαναβεβαιώνει τη στήριξη της ΚΟΕ προς όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές, επισημαίνοντας την ανάγκη όπως η επόμενη μέρα βρει όλους έτοιμους, για να αξιοποιήσουν τις επιτυχίες αυτές προς όφελος του αθλητισμού.

Αναλυτικά ο κ. Χρυσοστόμου αναφέρει :

«Η παρουσία της Κύπρου στους Μεσογειακούς αγώνες έχει ήδη κριθεί μέσα από την προσπάθεια και τις επιτυχίες των αθλητών μας, ως η πλέον δημιουργική στην ιστορία των συμμετοχών μας στη διοργάνωση.

Στους αθλητές πρώτιστα, στους προπονητές και τις Ομοσπονδίες τους, εκφράζουμε και δημόσια τα συγχαρητήρια μας.

Το γεγονός ότι οι διακρίσεις της Κύπρου στηρίχθηκαν στις ικανότητες έμπειρων πρωταθλητών μας αλλά και στο ταλέντο των νέων μας, ομολογεί την εξαιρετική προοπτική που έχει ο κυπριακός αθλητισμός.

Προοπτική που ως Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή οφείλουμε να αξιοποιήσουμε, να προστατεύσουμε και να επενδύσουμε δυνατά και καθαρά.

Όπως κατ΄ επανάληψη έχω πει, η ΚΟΕ είναι δίπλα στους αθλητές μας σε κάθε τους βήμα και τους στηρίζει αφοσιωμένα, δίκαια και αντικειμενικά.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με σύνεση και αφοσίωση, προτάσσοντας μόνο την καθαρή έγνοια της ΚΟΕ για τους αθλητές και τον αθλητισμό της Κύπρου.

Συγχαίρω ξανά τους αθλητές μας, τους οποίους βέβαια θα συναντήσω και κατ΄ιδίαν. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους στην ΚΟΕ που ηγήθηκαν αλλά και όσους στελέχωσαν την αποστολή της Κύπρου, όπως βέβαια τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους για την ολοκληρωμένη προβολή της υπέροχης προσπάθειας των αθλητών μας.

Τέλος ευχαριστίες απευθύνω στο Υπουργείο Παιδείας για την στενή και εποικοδομητική συνεργασία, καθώς και στους Περήφανους Χορηγούς μας, τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς Medochemie, Allianz και Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Επικοινωνίας Cablenet, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών Deloitte, την TOYOTA, και τον Χορηγό παροχής Ιατρικών υπηρεσιών, Όμιλο Βιοϊατρική Κύπρου, που με την στήριξη τους μας δίδουν την απαραίτητη ενέργεια να συνεχίσουμε την αποστολή μας.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ
12 Ιουλίου 2022

 

 

Search