Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μαζί και στο δρόμο για το «Τόκιο 2020» ΚΟΕ και RCB Bank

Χέρι-χέρι θα πορευτούν γι’ άλλο ένα Ολυμπιακό κύκλο η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) και η RCB Bank. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια, η οποία θα κορυφωθεί κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020».

Η ΚΟΕ και η RCB Bank είναι στρατηγικοί συνεργάτες από το 2016. Από τότε η Τράπεζα είναι ενεργό μέλος της χορηγικής οικογένειας της Ολυμπιακής Επιτροπής και στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια για άριστη εκπροσώπηση της χώρας μας σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις που συμμετέχει η ΚΟΕ και ειδικότερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ανανέωση της συνεργασίας και για το «Τόκιο 2020» επισφραγίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την άριστη συνεργασία αλλά και επιβεβαιώνει την πολιτική της RCB Bank για έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία και τον αθλητισμό της Κύπρου.

Την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και RCB Bank χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Ντίνος Μιχαηλίδης. «Η συνεργασία μας με την RCB Bank ήταν εξαιρετική τα τελευταία χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος που αυτή θα συνεχιστεί μέχρι και το ‘Τόκιο 2020’. Είναι σημαντικό για την ΚΟΕ να απολαμβάνει τη στήριξη οργανισμών όπως η RCB Bank, η οποία από την πλευρά της αποτελεί ένα αξιόλογο κομμάτι της κυπριακής οικονομίας και κοινωνίας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της RCB, κ. Παναγιώτης Λοϊζίδης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανανέωση της συνεργασίας με την ΚΟΕ, τονίζοντας πως η συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή αποτελεί κορυφαίο γεγονός στις πρωτοβουλίες χορηγιών της Τράπεζας. «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία προωθεί τις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού και εκπροσωπεί την Κύπρο σε όλο τον κόσμο».

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Λοϊζίδης έστειλε τις ευχές του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής υποχρέωσης της ΚΟΕ: «Η RCB εύχεται ολόψυχα στους αθλητές της Κύπρου καλή επιτυχία και πολλά μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ταραγόνα».

12 Ιουνίου 2018

 

 

Search