Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024
Previous Next

Το υβριδικό RAV4 παρέδωσε η Toyota στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Το Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουλίου 2018 αντιπροσωπεία της Toyota Cyprus, με σκοπό την παράδοση αυτοκινήτου της εταιρείας στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ), στα πλαίσια της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, που απορρέει από τη συνεργασία της Toyota ως κορυφαίου χορηγού (mobility partner) της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ).

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota Cyprus κ. Δικράν Ουζουνιάν, συνοδευόμενος από τον διευθυντή μάρκετινγκ κ. Δημήτρη Μελανθίου και τον διευθυντή πωλήσεων υποκαταστήματος Toyota Λευκωσίας κ. Ευθύμιο Χαραλαμπίδη, παρέδωσαν το υβριδικό Toyota RAV4 στον πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Ντίνο Μιχαηλίδη, τη γενική διευθύντρια κα. Όλγα Πιπερίδου Χρυσάφη και τον λειτουργό μάρκετινγκ κ. Σταύρο Μιχαηλίδη.

Το αυτοκίνητο θα ενισχύσει τις αρκετές μεταφορικές ανάγκες της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Μιλώντας στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης, ο κ. Ουζουνιάν ανάφερε: «Η συνεργασία με την Ολυμπιακή Επιτροπή είναι μια νέα αρχή για εμάς στην Toyota, σε μια τεράστια προσπάθεια που γίνεται, με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Είναι μεγάλη η χαρά μας να συνεργαστούμε με την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Κύπρου, συνεισφέροντας με το δικό μας τρόπο στον αθλητισμό της Κύπρου».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Μιχαηλίδης, είπε: «Η Toyota έχει ενταχθεί εδώ και αρκετούς μήνες στην χορηγική μας οικογένεια, με την παράδοση του αυτοκινήτου να αποτελεί ένα από τα αρκετά μέτρα συνεργασίας στα οποία θα προχωρήσουμε οι δύο πλευρές. Στην Ολυμπιακή Επιτροπή είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία με την Toyota θα είναι ευεργετική και καρποφόρα για όλους τους εμπλεκομένους».

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
17 Ιουλίου 2018

 

 

Search