Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νέα προσθήκη στο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΟΕ «Υιοθετήστε έναν Αθλητή» η εταιρεία «Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου»

Συνεχίζει να επεκτείνεται το χορηγικό πρόγραμμα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) με τίτλο «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο», αφού άλλη μία εταιρεία εντάχθηκε στο πρόγραμμα, «υιοθετώντας» αθλητή της προ-Ολυμπιακής μας ομάδας. Από το πρόγραμμα επωφελούνται αποκλειστικά οι Κύπριοι αθλητές που στοχεύουν στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», με την ΚΟΕ από την πλευρά της να ενεργεί ως μεσάζοντας στην εξεύρεση χορηγών, χωρίς η ίδια να επωφελείται οικονομικά.

Η νεότερη προσθήκη στο πρόγραμμα είναι η εταιρεία «Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου», η οποία διαθέτει τα προϊόντα της μέσω των πρατηρίων «ΕΚΟ». Στα πλαίσια του προγράμματος, αποφάσισαν να στηρίξουν την αθλήτρια του στίβου, Ναταλία Ευαγγελίδου.

Η 28χρονη αθλήτρια, η οποία πριν λίγες μέρες αναδείχθηκε χρυσή Βαλκανιονίκης στα 1500μ., δήλωσε: «Ευχαριστώ την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για τη στήριξη στο πρόγραμμα ‘Υιοθετήστε έναν Αθλητή’ και που με έφερε σε επαφή με την ΕΚΟ, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια που κάνω για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ευχαριστώ την ΕΚΟ για τη στήριξη και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να εκπροσωπήσω τους πάντες επάξια».

Η επισημοποίηση της χορηγικής στήριξης έγινε στα γραφεία της ΕΚΟ Κύπρου, παρουσία του Διευθύνοντος Σύμβούλου της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργου Γρηγορά, της Λειτουργού της ΚΟΕ κ. Άντρης Σιάλου και της αθλήτριας κ. Ναταλίας Ευαγγελίδου.

«Υιοθετήστε έναν Αθλητή»
Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή στην προσπάθεια της να στηρίξει τους αθλητές της προ-Ολυμπιακής μας ομάδας, έχει λανσάρει εδώ και μερικούς μήνες το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο». Παίρνοντας έμπνευση από το εξαιρετικά πετυχημένο αντίστοιχο πρόγραμμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στόχος είναι εταιρείες, οργανισμοί, φορείς και ιδιώτες να χορηγούν Κύπριους αθλητές, «στηρίζοντας» τους στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση και διάκριση στο Τόκιο.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή δεν επωφελείται άμεσα από το πρόγραμμα, αφού ενεργεί απλά ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ εταιρειών και αθλητών. Το ύψος της χορηγίας και τα προωθητικά οφέλη που προσφέρουν ως αντάλλαγμα οι αθλητές, αποτελούν «προϊόν» συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών. Οι χορηγίες ξεκινούν από μερικές χιλιάδες ευρώ και μεγαλώνουν ανάλογα με το επίπεδο του αθλητή ή/και τις απαιτήσεις του χορηγού.

Για την ΚΟΕ, το «κέρδος» της, είναι οι αγωνιστικές επιτυχίες που θα φέρουν οι αθλητές μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αρχής γενομένης από το Τόκιο 2020, αλλά και η δημιουργία κλίματος στήριξης της Κυπριακής Ολυμπιακής ομάδας από φορείς, οργανισμούς, εταιρείες και ιδιώτες!

Αρκετές εταιρείες και οργανωμένοι φορείς έχουν ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή», προσφέροντας ήδη σημαντική ώθηση στους αθλητές μας στο δρόμο για το Τόκιο.

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη λειτουργό της ΚΟΕ και υπεύθυνη του προγράμματος κα. Άντρη Σιάλου στα τηλέφωνα 22 449880 και 97 781058 ή να στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
4 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

Search