Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Olympic Solidarity: Σεμινάριο Προπονητών Μπάντμιντον

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Προπονητών που διοργάνωσαν από 12-15 Οκτωβρίου η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ), σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Μπάντμιντον (ΚΟΜ) και υπό την αιγίδα προγράμματος του Olympic Solidarity.

Στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στο πολυπροπονητήριο “Ευάγγελος Φλωράκης” στη Λευκωσία, εισηγητής ήταν ο Άγγλος Μάρτιν Άντριου ο οποίος εκπροσώπησαν την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάντμιντον (BWF). Κατά την έναρξη του σεμιναρίου απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΚΟΜ Ευθύμιος Πολυδώρου και ο Διοικητικός Λειτουργός της ΚΟΕ Γιώργος Κορέλλης.

Στο σεμινάριο έλαβαν μέρος 10 προπονητές από όλη την Κύπρο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα σύγχρονες εξελίξεις σε θέματα προπονητικής του αθλήματος, τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο. Στα τελευταία στάδια του σεμιναρίου κάθε συμμετέχοντας προπονητής, παρουσίασε το δικό του πρόγραμμα προπόνησης με βάση τα όσα είχαν αναφερθεί τις προηγούμενες μέρες υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του εισηγητή Μάρτιν Άντριου. Παρόντες κατά τις μέρες διεξαγωγής του σεμιναρίου ήταν επίσης ο Ομοσπονδιακός προπονητής Saber Afis, μέλη του Δ.Σ. και εκπρόσωποι της ΚΟΜ.

Στο πλαίσιο του Olympic Solidarity, η ΚΟΕ σε συνεργασία με τις αθλητικές ομοσπονδίες διοργανώνουν σε σταθερή βάση Τεχνικά Σεμινάρια Προπονητών. Για την φετινή χρονιά το σεμινάριο προπονητών Μπάντμιντον ήταν το πέμπτο και τελευταίο κατά σειρά, αφού προηγήθηκαν αντίστοιχα σεμινάρια προπονητών, σε συνεργασία με τις ομοσπονδίες, Καράτε, Καλαθόσφαιρας, Χάντμπολ, και Τριάθλου.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
16 Οκτωβρίου 2018

 

 

Search