Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΚΟΕ – Olympic Solidarity : Σεμινάριο Προπονητών Μπάντμιντον

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ), σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Μπάντμιντον (ΚΟΜ) και υπό την αιγίδα προγράμματος του Olympic Solidarity, διοργανώνουν σεμινάριο προπονητών που θα διαρκεσει από 12 μέχρι 15 Οκτωβρίου. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο πολυπροπονητήριο "Ευάγγελος Φλωράκης" στη Λευκωσία.

Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο Άγγλος Μάρτιν Άντριου ο οποίος εκπροσωπεί την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάντμιντον (BWF). Σε αυτό δήλωσαν συμμετοχή 12 προπονητές από όλη την Κύπρο, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα σύγχρονες εξελίξεις σε θέματα προπονητικής του αθλήματος, τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο του Olympic Solidarity, η ΚΟΕ σε συνεργασία με τις αθλητικές ομοσπονδίες διοργανώνουν σε σταθερή βάση Τεχνικά Σεμινάρια Προπονητών. Για την φετινή χρονιά το σεμινάριο προπονητών Μπάντμιντον είναι το πέμπτο και τελευταίο κατά σειρά, αφού προηγήθηκαν αντίστοιχα σεμινάρια προπονητών, σε συνεργασία με τις οικίες Ομοσπονδίες, για προπονητές Καράτε, Καλαθόσφαιρας, Χάντμπολ, και Τριάθλου.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
9 Οκτωβρίου 2018

 

 

Search