Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

16ο EYOF : Θετικός απολογισμός στο Μπάτμιντον

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΟΚΟΣΗΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΕΝΩ Η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Δημήτρης Γαβριήλ

Θετική μπορεί να θεωρηθεί η παρουσία του μπάτμιντον στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων οι οποίοι διεξάγονται στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας, αφού ο αθλητής μας Νικόλας Κοκόσης υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Ιωάννας Πίσση, κατάφερε να προκριθεί στην φάση των 16 (Θέσεις 9-16).
Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη καλύτερα εάν η Μαρία Ελένη Αριστοπούλου ήταν σε θέση να αγωνιστεί τόσο στο απλό νεανίδων όσο και στο μεικτό. Είναι βέβαιο ότι οι μοναδικές εμπειρίες που απέκτησαν θα αποτελέσουν εφαλτήριο για την ολοκλήρωση τους ως αθλητές καθώς και για την μελλοντική τους πορεία στο αθλημα του μπάτμιντον.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή επιθυμεί να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά το Υπουργείο Παιδείας για την στενή συνεργασία και την στήριξη που της παρέχει, καθώς και όλους τους Χορηγούς της, τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς Medochemie, Allianz και Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Επικοινωνίας Cablenet, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών Deloitte, την TOYOTA, και τον Χορηγό παροχής Ιατρικών υπηρεσιών, Όμιλο Βιοϊατρική Κύπρου, που χωρίς την παρουσία τους θα ήταν πολύ δύσκολη η συμμετοχή μας στους αγώνες.

29 Ιουλίου 2022

 

 

Search