Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

16o EYOF "Bansca Bystrica 2022" : Το μέλλον ανήκει στην Πουρίκκου!

Η ΝΕΑΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ, ΩΣΤΟΣΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Δημήτρης Γαβριήλ

Με το τριπλούν κοριτσιών και την 7η θέση της Άντριας Πουρίκκου ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας.
Η Άντρια Πουρίκκου με άλμα 12.14μ μπήκε στην τελική οκτάδα του τελικού στο τριπλούν, ωστόσο δεν κατάφερε να βελτιώσει την επίδοση της και να μπει σε ζώνη μεταλλίων. Παρόλα αυτά συγκαταλέγεται σε μια από τις καλύτερες ευρωπαίες αθλήτριες της ηλικίας της στο τριπλούν. Εφόσον βελτιώσει κάποια σημαντικά κομμάτια της τεχνικής της, είμαστε σίγουροι ότι θα βρεθεί ξανά σε μεγάλες διοργάνωσης και θα μπορέσει να διεκδικήσει ξανά το μετάλλιο.
Το Σάββατο (30/07) θα γίνει η τελετή λήξης της διοργάνωσής, και η κυπριακή αποστολή θα πάρει την Κυριακή το πρωί το δρόμο της επιστροφής προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας.
Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή επιθυμεί να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά το Υπουργείο Παιδείας για την στενή συνεργασία και την στήριξη που της παρέχει, καθώς και όλους τους Χορηγούς της, τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς Medochemie, Allianz και Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Επικοινωνίας Cablenet, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών Deloitte, την TOYOTA, και τον Χορηγό παροχής Ιατρικών υπηρεσιών, Όμιλο Βιοϊατρική Κύπρου, που χωρίς την παρουσία τους θα ήταν πολύ δύσκολη η συμμετοχή μας στους αγώνες.

29 Ιουλίου 2022

 

 

Search