Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024
Previous Next

Η METRO Foods Trading Ltd, Επίσημος Χορηγός της ΚΟΕ!

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η εταιρεία METRO Foods Trading Ltd, παρουσίασαν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 επίσημα σε δημοσιογραφική διάσκεψη τη συνεργασία των δύο μερών στο πλαίσιο συμφωνίας που υπεγράφη στις 19 Ιουλίου και τελεί ήδη σε ισχύ και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2020. Η γνωστή κυπριακή εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1982 και δραστηριοποιείται στον τομέα του λιανικού εμπορίου με 6 υπεραγορές METRO, 3 στη Λευκωσία, μία Λάρνακα, μία Λεμεσό και μία Παραλίμνι, εντάχθηκε στην οικογένεια των Χορηγών της ΚΟΕ ως Επίσημος Χορηγός.

Παρουσιάζοντας τη συμφωνία ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Ντίνος Μιχαηλίδης καλωσόρισε για άλλη μια φορά την METRO FOODS TRADING LTD, στη χορηγική οικογένεια της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, ευχαρίστησε για τη στήριξη που προσφέρει, και εκράζοντας την ικανοποίηση του για την χορηγική συνεργασία με μια καθαρά κυπριακή εταιρεία, σημείωσε: «Πορευόμαστε μαζί και μπορούμε να ισχυριστούμε πως βρήκαμε συνεργάτες που δείχνουν πραγματική βούληση να βοηθήσουν τους μεγάλους στόχους της Ολυμπιακής Επιτροπής, που είναι η διάδοση των Αξιών του Ολυμπισμού στη νεολαία μας και την κοινωνία γενικά, αλλά βέβαια και στην άρτια εκπροσώπηση της χώρας μας στις διεθνείς διοργανώσεις που την ευθύνη έχει η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή. Εμείς βλέπουμε τους χορηγούς, όπως τους ερμήνευαν οι Αρχαίοι Έλληνες δηλαδή ως ευεργέτες. Και όντως όταν βοηθάς έναν τομέα, ο οποίος μόνο καλά προσφέρει στην Κοινωνία, όπως είναι ο Αθλητισμός, τότε αυτό λέγεται Ευεργεσία, και τους Ευεργέτες, όχι μόνο ευχαριστούμε αλλά και τους τιμούμε».

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της METRO Foods Trading Ltd κα Μελίνα Σκορδέλλη, σημείωσε ότι η χορηγία προς την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή υλοποιείται στο πλαίσιο της πολυδιάστατης κοινωνικής δράσης της εταιρείας, που περιλαμβάνει πλέον και τον αθλητισμό, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής : «Υποστηρίζουμε σθεναρά το «ευ αγωνίζεσθαι» και τις αξίες του Ολυμπισμού που συνάδουν με τις δικές μας αξίες. Είμαστε πλάι στην Κυπριακή αποστολή στο Τόκιο το 2020 και στηρίζουμε το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός και μαζί την προσπάθεια και τον αγώνα για ό,τι καλύτερο, για την αριστεία. Αισθανόμαστε μεγάλη περηφάνεια που η εταιρεία μας είναι Επίσημος Χορηγός της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής από τις 19 Ιουλίου 2019 και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε όλους τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο του 2020».

Παρόντες στην δημοσιογραφική διάσκεψη ήταν από την πλευρά της METRO Foods Trading Ltd, ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της METRO Foods Trading Ltd Χρίστος Σκορδέλλης και εκπρόσωποι της εταιρείας, και από την ΚΟΕ ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας, ο Ταμίας Δαμιανός Χατζηδαμιανού και Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ. Παρόντες επίσης, εκπρόσωπος του ΚΟΑ, πρόεδροι και εκπρόσωποι αθλητικών Ομοσπονδιών, εκπρόσωποι των υπολοίπων Χορηγών της ΚΟΕ, όπως επίσης και της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

Ακολουθούν οι δύο χαιρετισμοί όπως ακούστηκαν στη διάσκεψη:

Χαιρετισμός Προέδρου Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής
κ. Ντίνου Μιχαηλίδη

Σας καλωσορίζουμε στο Ολυμπιακό Μέγαρο, την έδρα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και την καρδιά μπορώ να πω, του Κυπριακού Αθλητισμού. Σας καλωσορίζουμε σήμερα, ως συνεργάτες και χορηγούς.

Η Εταιρεία METRO Trading Foods Ltd, είναι από σήμερα ο νέος συνεργάτης της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής αφού εντάχθηκε στην οικογένεια των χορηγών της ΚΟΕ, ως επίσημος χορηγός.
Η γνωστή αυτή Εταιρεία, καθαρά Κυπριακή, ιδρύθηκε το 1982 και δραστηριοποιείται όπως είναι γνωστό στον τομέα του λιανικού εμπορίου με 6 Υπεραγορές ΜETRO, 3 στη Λευκωσία, 1 στη Λάρνακα, 1 στη Λεμεσό και 1 στο Παραλίμνι.

Μαζί με την ΚΟΕ, τώρα η Εταιρεία METRO, συνδέει το όνομα της μέσω της οικονομικής ενίσχυσης, στην υλοποίηση των στόχων της ΚΟΕ, που δεν είναι άλλοι, από την αναβάθμιση και στήριξη του Κυπριακού Αθλητισμού με βάση την Ολυμπιακή φιλοσοφία και ιδεολογία.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα, ικανοποιημένοι, που από τον Ιούλιο που έχουμε υπογράψει χορηγική συνεργασία, που σας παρουσιάζουμε επίσημα σήμερα, πορευόμαστε μαζί και μπορούμε να ισχυριστούμε πως βρήκαμε συνεργάτες που δείχνουν πραγματική βούληση να βοηθήσουν τους μεγάλους στόχους της Ολυμπιακής Επιτροπής, που είναι η διάδοση των Αξιών του Ολυμπισμού στη νεολαία μας και την κοινωνία γενικά, αλλά βέβαια και στην άρτια εκπροσώπηση της χώρας μας στις διεθνείς διοργανώσεις που την ευθύνη έχει η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Εμείς με τους χορηγούς μας, δεν επιδιώκουμε και δεν θέλουμε η συνεργασία μας να ρυθμίζεται από μια εμπορική πράξη δούναι και λαβείν.

Εμείς βλέπουμε τους χορηγούς, όπως τους ερμήνευαν οι Αρχαίοι Έλληνες δηλαδή ως ευεργέτες.
Και όντως όταν βοηθάς έναν τομέα, ο οποίος μόνο καλά προσφέρει στην Κοινωνία, όπως είναι ο Αθλητισμός, τότε αυτό λέγεται Ευεργεσία, και τους Ευεργέτες, όχι μόνο ευχαριστούμε αλλά και τους τιμούμε.

Θα ήθελα επίσης, να προσθέσω ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με μια καθαρά Κυπριακή Εταιρεία, (νομίζω αυτοδημιούργητη), που επέλεξε να χορηγήσει και φυσικά να ενισχύσει οικονομικά ένα θεσμό, καθαρά επίσης ιδεολογικό, όπως είναι η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, που δεν στοχεύει σε οποιοδήποτε κέρδος, αλλά να συμβάλει στην καλυτέρευση του ανθρώπινου παράγοντα και κατ’ επέκταση της κοινωνίας.

Αυτό από μόνο του αποδεικνύει και την καθαρότητα και γνησιότητα της συνεργασίας.
Από την άλλη μεριά, εμάς μας δημιουργεί την ευθύνη να ανταποκριθούμε πλήρως στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, ώστε να είστε και εσείς όχι μόνο ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας αλλά και περήφανοι και εμείς να επωφεληθούμε και αξιοποιήσουμε τη χορηγία και ευεργεσία ας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Να είστε βέβαιοι ότι οι Ολυμπιακές Αξίες, ΣΕΒΑΣΜΟΣ – ΦΙΛΙΑ – ΑΡΙΣΤΕΙΑ, θα αποτελέσουν την πυξίδα της σχέσης μας και την προϋπόθεση για συνέχιση αυτής της συνεργασίας και μελλοντικά.
Ολοκληρώνοντας, καλωσορίζω για άλλη μια φορά την METRO FOODS TRADING LTD, στη χορηγική οικογένεια της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρετε.

-----

Χαιρετισμός Διευθύντριας Μάρκετινγκ METRO Foods Trading Ltd
κα. Μελίνα Σκορδέλλη

Πριν 37 χρόνια, το 1982, άνοιξε η 1η υπεραγορά METRO στην πόλη της Λάρνακας. Το όραμα μας ήταν να προσφέρουμε πάντα ό,τι καλύτερο στον πελάτη, στον καταναλωτή αλλά και στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

Σήμερα, μετράμε 6 υπερσύγχρονες υπεραγορές σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Παραλίμνι, ενώ το όραμά μας παραμένει αναλλοίωτο μέσα στα χρόνια.

Η προσφορά στην κοινωνία ήταν ανέκαθεν κύριο μέλημά μας. Οι πυλώνες πάνω στους οποίους έχουμε σχεδιάσει στοχευμένες και διαχρονικές κοινωνικές δράσεις αφορούν τον άνθρωπο, την εκπαίδευση καθώς και τα ζώα και το περιβάλλον.

Στην πολυδιάστατη κοινωνική μας δράση, εντάσσεται πλέον και ο αθλητισμός που γίνεται πραγματικότητα με την χορηγία της METRO Foods Trading Ltd προς την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή. Υποστηρίζουμε σθεναρά το «ευ αγωνίζεσθαι» και τις αξίες του Ολυμπισμού που συνάδουν με τις δικές μας αξίες. Είμαστε πλάι στην Κυπριακή αποστολή στο Τόκιο το 2020 και στηρίζουμε το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός και μαζί την προσπάθεια και τον αγώνα για ό,τι καλύτερο, για την αριστεία.

Αισθανόμαστε μεγάλη περηφάνεια που η εταιρεία μας είναι Επίσημος Χορηγός της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής από την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε όλους τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο του 2020.

Κλείνοντας, επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους όσους είστε εδώ σήμερα και την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για την ευκαιρία που μας έδωσε να κάνουμε μαζί ό,τι καλύτερο και για τον αθλητισμό.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
9 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

Search