Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στο Ολυμπιακό Μέγαρο ο πρόεδρος των Special Olympics Europe

Το Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία επισκέφθηκε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Special Olympics Ευρώπης Ευρασίας κ. David Evangelista. Συνοδευόμενος από τη γενική γραμματέα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών κ. Ελένη Ρωσσίδου, είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) κ. Ντίνο Μιχαηλίδη. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο λειτουργός της ΚΟΕ κ. Γιώργος Παναγίδης.

Ο κ. Evangelista βρίσκεται στην Κύπρο, με αφορμή το πανευρωπαϊκό σεμινάριο κινητικών δεξιοτήτων (Motor Activity Training Program, MATP) που διοργανώνει η Special Olympic Cyprus σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα, το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου.

Στη συνάντηση τους, ο πρόεδρος των Special Olympics Ευρώπης Ευρασίας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΚΟΕ για τη στήριξη του ιδίου και της Ολυμπιακής Επιτροπής προς την οικογένεια των Special Olympics και ζήτησε να διατηρηθεί και να διευρυνθεί η συνεργασία. Επιπλέον, ανέλυσε στον πρόεδρο της ΚΟΕ το νέο στρατηγικό σχεδιασμό των Special Olympics, και τα διάφορα προγράμματα, όπως τα ενοποιημένα σχολεία και το πρόγραμμα κοινής άθλησης αθλητών Special Olympics και Προσφύγων.

Ο κ. Μιχαηλίδης από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με τα Special Olympics Cyprus και με τη διεθνή ομοσπονδία, ενώ εξήρε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους Ειδικούς Ολυμπιακούς Κύπρου.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
4 Οκτωβρίου 2019

 

 

Search