Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
Previous Next

Επισκέψεις στο Ολυμπιακό Μέγαρο

Τον γενικό γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μπάντμιντον κ. Brian Agerbak καλωσόρισε στο γραφείο του στο Ολυμπιακό Μέγαρο, το πρωί της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ντίνος Μιχαηλίδης.

Ο κ. Agerbak, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να δει από κοντά το σημαντικό διεθνές πρωτάθλημα «Cyprus International 2019» που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπάντμιντον, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον πρόεδρο της ΚΟΕ για την πορεία του αθλήματος στην Ευρώπη και τις ενέργειες διάδοσης του σπορ στην Κύπρο και στην ήπειρο μας. Ο κ. Agerbak συνοδευόταν στη συνάντηση από τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάντμιντον κ. Ευθύμιο Πολυδώρου.

Εξάλλου, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, δεκτός από τον πρόεδρο της ΚΟΕ έγινε ο καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού, Δρ. Χαράλαμπος Τσορμπατζούδης, ο οποίος βρισκόταν στην Κύπρο ως προσκεκλημένος της Συμβουλευτικής Συντονιστικής Επιτροπής Αθλητισμού Ενάντια στις Εξαρτήσεις. Ο καθ. Τσορμπατζούδης ήταν ομιλητής στην Ημερίδα που διοργάνωσε η Επιτροπή την Τετάρτη (09/10) με θέμα «Ο αθλητισμός είναι πρόληψη».

Τον Δρ. Τσορμπατζούδη συνόδευε ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Συντονιστικής Επιτροπής και Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας επί θεμάτων αθλητισμού κ. Φοίβος Ζαχαριάδης. Στη συνάντηση ήταν παρών ο ταμίας της ΚΟΕ κ. Δαμιανός Χατζηδαμιανού. Οι κ.κ. Μιχαηλίδης και Τσορμπατζούδης αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τον Ολυμπισμό και το ρόλο που παίζει ο αθλητισμός στην κοινωνία.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
11 Οκτωβρίου 2019

 

 

Search