Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Η ΚΟΕ στηρίζει, εμπιστεύεται και παραμένει ασπίδα για τους αθλητές και τις ομοσπονδίες

Το πάλεψε η εννεαμελής ομάδα σκοπευτών και σκοπευτριών που μας εκπροσώπησε στο Final Olympic Qualification Championship στην Ντόχα (19-29 Απριλίου), πλην όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ανέμεναν. Ανδρέας Μακρής, Νικόλας Κυριάκου, Άδωνης Μυλωνάς, Γιώργος Αχιλλέως, Πέτρος Εγγλέζούδης, Κλεάνθης Βαρναβίδης, Άντρη Ελευθερίου, Αναστασία Ελευθερίου και Παναγιώτα Ανδρέου, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν κάρτα συμμετοχής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Η ΚΟΕ όπως σε όλες τις περιπτώσεις, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, στηρίζει, εμπιστεύεται και παραμένει ασπίδα για τους αθλητές μας και τις ομοσπονδίες μέλη της. Υπενθυμίζουμε και τονίζουμε ότι ο Γιώργος Αχιλλέως, η Άντρη Ελευθερίου, ο Ανδρέας Μακρής και η Παναγιώτα Ανδρέου, αλλά και πολλοί άλλοι που δεν είχαν λάβει μέρος στους πρόσφατους αγώνες πρόκρισης στο Κατάρ, μας έχουν εκπροσωπήσει ήδη με περηφάνεια σε Ολυμπιάδες! Είμαστε δε βέβαιοι ως ΚΟΕ ότι το μέλλον μας επιφυλάσσει κι άλλες επιτυχίες για την σκοποβολή και γενικότερα για τους αθλητές και τις αθλήτριες μας σε όλα τα αθλήματα.

Στον αθλητισμό δεν κερδίζεις πάντα. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να σηκώνεσαι και να επιστρέφεις πιο δυνατός, παρά τα όποια εμπόδια και δυσκολίες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Εξάλλου, η σκοποβολή έχει χαρίσει πολλές χαρές και επιτυχίες στον κυπριακό αθλητισμό και είμαστε βέβαιοι πως το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον. Άλλωστε, οι σκοπευτές και οι σκοπεύτριες μας θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Λονάτο της Ιταλίας αυτόν τον μήνα (15-29/05), όπου θα δοθούν άλλες δύο κάρτες. Η ΚΟΕ εύχεται στους αθλητές και στην ομοσπονδία κάθε επιτυχία στη διοργάνωση, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και μακριά από ατυχίες και τραυματισμούς.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της. Τον πλατινένιο χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους χρυσούς χορηγούς ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ και LOGICOM, τους αργυρούς χορηγούς MEDOCHEMIE, ALLIANZ και ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, τη ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ (χορηγός ιατρικών υπηρεσιών), την TOYOTA Κύπρου (Mobility Partner), την DELOITTE (Professional Services Partner) και την CABLENET (Communications Partner) για τη συνεργασία και την στήριξη προς υλοποίηση του στόχου και της αποστολής της.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
2 Μαΐου 2024

 

 

Search