Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

16o EYOF "Bansca Bystrica 2022" : Μαγικός και αργυρός ο Αντρανίκ!

Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΡΕΝΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΠΙΑΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Δημήτρης Γαβριήλ

Φοβερός, τρομερός και «αργυρός» ο Αστζιάν Αντρανίκ Σαρκής στο τριπλούν! Ο νεαρός αθλητής έβαλε τα καλά του το απόγευμα της Τετάρτης (26/07) και έφερε το πρώτο μετάλλιο στην αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νεών που γίνεται στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας. Ο νεαρός αθλητής κατετάγη δεύτερος στον τελικό του τριπλούν με άλμα στα 14.66μ.

Ο αθλητής του Ρένου Κολοκοτρώνη έπιασε το μέγιστο της απόδοσης του, αφού ο μοναδικός που είχε καλύτερη απόδοση ήταν ο Ελλαδίτης, Ιωάννης Γκάρτσιος (15.19μ) στην πρώτη του προσπάθεια. Τρίτος, ο Βούλγαρος Μπόγιαν Χατζητοντόροφ (14.59μ), τέταρτος ο Ισπανός, Λόπεθ Ερνάντεθ (14.46μ) και πέμπτος ο Τούρκος, Εμρέ Τσόλακ (14.03μ).

Αυτό είναι το δεύτερο μας μετάλλιο στο τριπλούν, στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αφού προηγήθηκε ο «χρυσός» Γρηγόρης Νικολάου στο Μπακού το 2019.

Οι ΚΟΕ/ΚΕΚΑ επιθυμούν να ευχαριστήσουν το Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαιας (ΥΠΠΑΝ) για την στενή συνεργασία και την στήριξη που παρέχουν, καθώς και όλους τους Χορηγούς, τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς Medochemie, Allianz και Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Επικοινωνίας Cablenet, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών Deloitte, την TOYOTA, και τον Χορηγό παροχής Ιατρικών υπηρεσιών, Όμιλο Βιοιατρική Κύπρου, για τη συνεισφορά τους στην συμμετοχή της αποστολής στους Αγώνες.

 

 

 

Search