Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

16o EYOF "Bansca Bystrica 2022" : Κοινωνική δράση με έντονο κυπριακό… χρώμα!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΟΒΑΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Δημήτρης Γαβριήλ

Με κυπριακό… χρώμα ντύθηκε ο χώρος που γίνονται οι αγώνες στο 16ο Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Νέων στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας. Στο πλαίσιο του προγράμματος OCEP (Olympic Culture Education Programme), μαθητές σλοβάκικου σχολείου επισκέφθηκαν τους χώρους των αγώνων και παρουσίασαν στην αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής τις πολιτιστικές δραστηριότητες και τις γνώσεις τους σχετικά με το νησί μας.
Το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου και κοσμήτορας της ΕΟΑΚ Δρ. Κλέα Παπαέλληνα, υπό την ιδιότητα της ως αντιπροέδρου της Επιτροπής Πολιτισμού και Εκπαίδευσης των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών και η Young Ambassador, Ντανιέλλα Βανέσσα Υψαρίδου παρουσίασαν στους μικρούς την κυπριακή αποστολή της ομάδας μας.
Εκεί βρέθηκαν ο αρχηγός αποστολής, Ευθύμιος Πολυδώρου, και οι αθλήτριες, Σταύρη Αγγελή και Ελεάνα Μαρία Ολύμπιος σε συνοδεία με τον προπονητή τους, Ρένο Κολοκοτρώνη, οι οποίοι επισκέφθηκαν τους χώρους, έδωσαν δώρα και αντάλλαξαν απόψεις με τα παιδιά του σλοβάκικου σχολείου.
Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή επιθυμεί να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά το Υπουργείο Παιδείας για την στενή συνεργασία και την στήριξη που της παρέχει, καθώς και όλους τους Χορηγούς της, τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς Medochemie, Allianz και Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Επικοινωνίας Cablenet, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών Deloitte, την TOYOTA, και τον Χορηγό παροχής Ιατρικών υπηρεσιών, Όμιλο Βιοϊατρική Κύπρου, που χωρίς την παρουσία τους θα ήταν πολύ δύσκολη η συμμετοχή μας στους αγώνες.

 

 

 

Search